ŞEHİT CAFER SOKAK’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

ŞEHİT CAFER SOKAK’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Germencik Belediyesi ilçenin işlek güzergahlarından olan Şehit Cafer Sokak’ta aydınlatma, tak, yol yapımı, çevre düzenlemesi ve kent estetiği çalışmalarını içeren projeyi hayata geçiriyor. Germencik Belediyesi ilk kazmayı vurdu.

Germencik Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü yoğun çalışma programına devam ediyor. Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in talimatıyla ekipler, Camikebir Mahallesi ile Yedieylül Mahallesi’ni birbirini bağlayan Şehit Cafer Sokak’ta düzenleme çalışmalarına başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleriyle eş zamanlı olarak alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. İlçenin en işlek yollarından biri olan mevkide çalışma yapan ekipler, sokağı modern ve güzel görüntüye kavuşturacak. Germencik Belediyesi ekipleri, yol yapım çalışması, peyzaj düzenlemesi, aydınlatma direkleri ile giriş takı konulması ve bir dizi kent estetiği çalışması yaparak sokağın çehresini değiştirecek.

“MODERN VE GÜZEL BİR KENT İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

İlçenin daha güzel görünüme kavuşması için çalışmaların devam edeceğini kaydeden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “İlçemizin dokusunu değiştiriyor modern, güzel ve ışıl ışıl bir kent için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Germencik Belediyesi olarak ilçemizin işlek ve önemli güzergahlarından olan Şehit Cafer Sokakta aydınlatma, tak, yol yapımı, çevre düzenlemesi ve kent estetiği gibi çalışmaları içeren projemizi hayata geçirmek için faaliyetlerimize başladık. Hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.