"Seni icralık hale getiren AKP’ye biat ettin"

"Seni icralık hale getiren AKP’ye biat ettin"

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Dinç'i açıklaması şöyle:

Ey Aytekin Kaya
Aşure hayrı yapmışsın, öncelikle Allah kabul etsin. Ancak keşke Muharrem ayının ve aşure hayrının manasını, anlamını da bilseydin.

Bundan yüzlerce yıl önce Aşure’nin çıkmasına sebep olan Kerbela Olayı’nda davası için canı pahasına mücadele eden, dönen dönsün ben dönmem yolumdan diyerek Kerbela’da şehit olan Hz. Hüseyin’i senin anlaman çok zor.

Bugünkü fotoğraflara bakıyorum da, fotoğraf karesinde olan AKP’liler, dün seçimlerde senin karşında olan insanlardı. Sen bugün, geçmişte Makam koltuğunu haczeden zihniyetle yol yürüyorsun. Sen İncirliova’ya hizmet gelmesine engel olan, İncirliova Belediyesi’ni icralık hale getiren AKP’ye biat ettin.

Ama fotoğraf karesinde, sen Belediye Başkanı ol diye mücadele edenler, sana oy verenler yok. Seni destekleyen halk yok. Çünkü sen yolundan döndün, sen sana oy veren İncirliova halkını yarı yolda bıraktın.

İncirliova halkına, sana oy verip de, sen tarafından yarı yolda bırakılan o seçmenlere söz veriyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyemiz, dün olduğu gibi bugün de İncirliova halkına hizmetlerini titizlikle sürdürecek. Yerel seçimlerde de oylarına ihanet ettiğin İncirliova halkı sana ve AKP’li dostlarına gereken dersi sandıkta verecek. Hiç kuşkunuz olmasın.

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.