SEVGİ PLAJI BALIKÇI BARINAĞINDA NELER OLUYOR?

SEVGİ PLAJI BALIKÇI BARINAĞINDA NELER OLUYOR?

Henüz birçok kesimin duymadığı olayı Gerçek Gazetesi Sahibi Gazeteci Durmuş Tuna, "Sevgi Plajı Balıkçı Barınağı Dosyasını Açıyoruz" başlığı ile sosyal medya hesabından duyurdu.

Aydın'ın Kuşadası İlçesi Davutlar Mahallesi'nde bulunan ve amatör denizcilerin teknelerini bağladığı bölgenin en önemli tekne limanlarından biri olan Sevgi Plajı Balıkçı Barınağı, bir derneğin yönetimine verildi. Yönetimi devralır almaz fiyat değişimine giden dernek, amatör denizcileri canından bezdirdi. Henüz birçok kesimin duymadığı olayı Gerçek Gazetesi Sahibi Gazeteci Durmuş Tuna, "Sevgi Plajı Balıkçı Barınağı Dosyasını Açıyoruz" başlığı ile sosyal medya hesabından duyurdu.

Kamuoyunu yakından ilgilendiren bir çok dosya ile gündeme gelen Gerçek Gazetesi Sahibi Durmuş Tuna, bu kez de Sevgi Plajı Balıkçı Barınağı'nı gündeme taşıdı. Amatör denizcilerin teknelerini bağladığı Sevgi Plajı Balıkçı Barınağı, henüz anlaşılamayan şekilde bir derneğin idaresine verildi.
Dernek ise göreve gelir gelmez fiyat politikalarıyla barınağı kullanan amatör denizcileri canından bezdirdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmesi gereken ancak ayak oyunları ve hileli bir şekilde kurulan derneğin idaresine bırakılan barınağı kullanan denizciler biran önce bu yanlıştan dönülmesini istiyor. Amatör denizciler Balıkçı Barınağı'nın işletmesinin Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmasını istiyor.
Durmuş Tuna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla barınakta dönen dolaplar nedeniyle "Sevgi Plajı Balıkçı Barınağı"dosyasını açtıklarını belirtti.

hbrici.jpghabericiii.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.