ŞİMDİ DE TEHDİT ETMEYE BAŞLADI

ŞİMDİ DE TEHDİT ETMEYE BAŞLADI

Gayrimenkul zengini Müjgen Tunçay'a ait Doğanbey, Tuzburgazı, Atburgazı mahallelerinde 16 dönüm tarla, 2,5 dönüm zeytinlik ve bir adet arsayı "BAĞIŞ" adı altında üzerlerine geçiren Kaya Ailesi şimdi de tehditlere başladı.

Üç parça tapulu mülkü annesi Günay Kaya ile kız kardeşinin üzerine geçirdiği resmi evraklarla tespit olan Hüseyin Kaya'nın basında çıkan haberlere beğeni ve yorum yapanları tehdit ettiği öğrenildi.
Engelli ve kanser hastası Müjgen Tunçay'ın durumundan istifade ederek çöktükleri mülkleri iade etmek yerine kendisini eleştirenlere küfür, hakaret ve tehdit ettiği öğrenilen Hüseyin Kaya'nın hem suçlu hem güçlü tavrı tepki çekti.
Sosyal medyada mülke çökme olayına tepki göstererek, yorumda bulunan V.G. isimli vatandaşı kendi cep telefonunundan arayan Hüseyin Kaya'nın haddini aşan ifadeler kullandığı öğrenildi.
Kanser hastası Müjgen Tunçay'ın durumundan istifade ederek mülklerine çöken Hüseyin Kaya tarafından sosyal medyada kendisini eleştirenlere telefon açılıp "sizi evinizden aldırırım" şeklinde gözdağı verildiği ve küfür edildiği bildirildi.
Tehdit edilen kişilerin, belgeleriyle birlikte Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.