SİYASİ KULİSLER HAREKETLİ

SİYASİ KULİSLER HAREKETLİ

Kent 09 Haber sitesi Cemil Ağırbaşer’in araştırmasına göre Ankara’dan sızan kulis bilgileri ve iddialara bakılırsa Aydın siyaseti baştan şekilleniyor gibi görünüyor.

Kent 09 Haber sitesi Cemil Ağırbaşer’in araştırmasına göre Ankara’dan sızan kulis bilgileri ve iddialara bakılırsa Aydın siyaseti baştan şekilleniyor gibi görünüyor. Ak Parti kanadında soğuk duş etkisi yaratacak iddialar ve sıralamalar kafaları epey karıştıracak görünüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs’ı işaret etmesinin ardından Aydın siyasetinde sular ısınmaya başladı.

Siyasi kulislerden sızan bilgilere göre adaylar kesinleşti haberi kulaktan kulağa fısıldanmaya başladı. Ankara ve Aydın kulislerinde Ak Parti, MHP, CHP ve Emek Bileşenleri adayları kesinleşti gözüyle bakılıyor.
Buna göre garanti olarak görülen adaylar şu şekilde: Ak Parti adayları 1. Sırada Ömer Özmen, 2. Sırada Mehmet Erol, 3. Sırada ise Rıza Posacı olduğu gelen bilgiler arasında.
MHP adayı ise tek ve ilk sırada kesinleşti gözüyle bakılan Burak Pehlivan olduğu söyleniyor.

CHP kanadında ise kesin gözle baktığı 1. Sırada Bülent Tezcan yer alıyor.

Emek Bileşenleri cephesinde ise TİP’ten Serra Kadıgil olduğu bilgiler arasında.
Ankara kulislerinden alınan bilgiler doğrultusunda kulaktan kulağa yayılan bilgiler Aydın siyasetinde çok şey değişeceğini gösteriyor.

Özellikle Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen Milletvekilliği için istifa etmesi uzun zamandır siyasi çekişme içinde olan Mustafa Savaş ve Metin Yavuz’un liste dışında kaldığı konuşuluyor.
Bu isimlerin saf dışı bırakıldığı bilgisi bakalım Ak Parti içerisinde nasıl karşılanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.