SİZ BERBAT ETTİĞİNİZ ÜLKEMİZ EKONOMİSİNE BİR ÇARE BULUN

SİZ BERBAT ETTİĞİNİZ ÜLKEMİZ EKONOMİSİNE BİR ÇARE BULUN

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Mersin açıklamasında AKP Aydın Milletvekili Rıza Posacı'ya yüklendi.

Mersin'in açıklaması şöyle:

AKP Aydın milletvekili Rıza Posacı millet ittifakı belediye başkanlarına seslenmiş, iktidarın nimetleri için AKP’ye geçin demiş.
Siz evvela berbat ettiğiniz ülkemiz ekonomisine bir çare bulun. Bakın ülkemizin toplam borcu 1 trilyon 281 milyar dolara çıkmış. Nebati bakanımız “Türk lirası en düşük durumda, daha ineceği yer yok” dedikten sonra dolar 4 lira daha artmış. %85’lik resmi enflasyon rakamıyla bile, enflasyonda hayat pahalılığında Avrupa birincisi, Dünya 7.’siyiz. Dünya’da 7. Sıraya oturmak nedir yahu, hiç mi utanmıyorsunuz siz… Sadece bir yılda elektriğe %185, sanayi elektriğine %400, doğalgaza %164 zam yaptınız. Savaş halindeki Rusya’da, Ukrayna’da bile enflasyon %10’larda.
Memleketi getirdiğiniz durum buyken Posacı; “teldeki cambaz” öyle mi? Bu millet bunu yemez. Bu millet çektirdiğiniz çilenin hesabını size sormadan bu günleri unutmaz. Siz millet ittifakının belediyelerine kurban olun. .Amasız, fakatsız, lakinsiz sizin bütün engellemelerinize rağmen, hizmet üretiyor bu belediyeler. Yalnızca ama yalnızca Aydın halkı için çalışıyor.
Gelelim iktidarla yerelin aynı yere bakması meselesine, sen hiç tatlı canını sıkma Posacı en geç 6 ay içinde iktidar bu şehrin belediyelerinin ekseriyetinin baktığı yöne bakacak, bilmem anladın mı? Çiftçilerin durumunu da haftaya anlatacağım.

Beni takipte kal sen.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.