SÖGİAD’TA YENİ BAŞKAN MURAT GÜNAL

SÖGİAD’TA YENİ BAŞKAN MURAT GÜNAL

Söke Genç İş İnsanları Derneği SÖGİAD’ta Genel kurul gerçekleşti. SÖGİAD Başkanı Burak Semerci, görevi Murat Günal’a devretti.

Söke Genç İş İnsanları Derneği SÖGİAD’ta Genel kurul gerçekleşti. SÖGİAD Başkanı Burak Semerci, görevi Murat Günal’a devretti.

Söke Genç İş İnsanları Derneği (SÖGİAD) 19. Olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Söke Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen 19. Olağan Genel Kurul Toplantısına Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim Yerli, Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı aynı zamanda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş, Siyasi parti başkanları, çevre ilçelerin Genç İş İnsanları Dernek Başkanları ve davetliler katıldı.

Çok güzel başarılara imza attıklarını dile getiren SÖGİAD eski Başkanı Burak Semerci, " 19. Dönem Genel Kurulumuza hepiniz hoş geldiniz. Kuruluşumuzdan bugüne Söke'mizin tanıtılması, sosyal ve ekonomik yapısını ileriye taşımasını amaçlayan derneğimiz, ana fikir yapısı olarak Atatürk ilke ve inkilablarına bağlılığı, hukukun kayıtsız şartsız üstünlüğü, demokrasi ve Cumhuriyete olan sevdası kurumumuzun olmazsa olmaz ana ilkeleri olmuştur. 5 dönem Yönetim Kurulu üyeliğini yaptığım ve son 2 yılını Başkanlık göreviyle tamamladığım derneğimizin başarılı projelerine imza atma fırsatı yakaladım. bu çalışmaların hepsinde emek, alın teri, az konuşup çok iş yapma, ekip çalışması, hiç bir maddi beklenti olmayışı, saygı ve sevgi ile insanlarımıza dokunuş vardır. Yaptığım organizasyonlarda özel bir şirket hiç yoktu hepsi SÖGİAD'ta bulunan arkadaşlarımızla yapıldı. Bu dönem kurduğumuz pozitif farkındalık olarak kurduğumuz kadın grubumuz. gerek kadına uygulanan şiddetin artması, gerekse kadınlarımızın sosyal ve ekonomik alanda daha fazla bulunmalarına bir nebze dikkat çekmek için kadın üyelerimiz 2 yılda bir çok etkinlikte bulunmuştur. 19.dönemin başta sevgili kardeşim Murat Günal olmak üzere tüm yönetimine federasyonumuza konfedarasyonumuza ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temmenni ediyorum" dedi.


Murat Günal başkanlığındaki SÖGİAD'ın yeni yönetimi, Murat Günal, Süleyman Sinan Bakırcı, Canan Gündoğdu, Ahmet Avcı, Rafet Göbekli, Onur Günal, Aykut Kaçar, Erdinç Gümüşkaya ve İlker Birol oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.