Sokak hayvanları için otomatik suluk

Sokak hayvanları için otomatik suluk

Sokak hayvanları için otomatik suluk


█ Gerçek Gazetesi
Yaz sıcaklarından etkilenen sokak hayvanları için ilçenin çeşitli park ve sokaklarına yerleştirilen dökme beton suluklara ek olarak, suyu otomatik olarak dolan suluklar eklendi.
Sıcak yaz günlerinden etkilenen sokak hayvanları için çeşitli mahallelerde bulunan parklar ve çeşitli noktalara konulan beton suluklara ek olarak, suyu eksildikçe otomatik olarak dolan 10 yeni su kabı alınarak yerleştirildi. Teknolojik olarak daha gelişmiş, suyu otomatik olarak dolan yeni suluklar vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.
Otomatik suluklar İstasyon Caddesi sosyal tesisler karşısı, Aydın Caddesi Kayas Caddesi girişindeki yeşil alan, Belediye Meydanı, Hükümet Meydanı, Recep Yazıcıoğlu Parkı, Yenikent Cami arkasındaki yeşil alan, Apdi İpekçi Caddesi üzerindeki yeşil alan, 6 Eylül Parkı ve Kurtuluş Caddesi üzerinde yeşil alana monte edildi.
Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veteriner Hekimi Arif Eyiol; sulukların otomatik şamandıra sistemi ile kendi kendine dolu olarak kalacağını, sokak hayvanlarının buradan sularını içtikçe su haznelerinin otomatik dolması ile susuz kalmayacaklarını söyledi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.