SÖKE AK PARTİ’NİN DUAYEN İSMİ ZİYA KAYA’DAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

SÖKE AK PARTİ’NİN DUAYEN İSMİ ZİYA KAYA’DAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Söke Ak Parti’nin duayen ismi Ziya Kaya sosyal medyada paylaşımda bulundu. Kaya yaptığı paylaşımda, “Liderime sövenler şimdi üst kademelerde görev yapıyor. Liderime hakaret eden çakalları alkışlamayız” dedi.

Söke Ak Parti İlçe Teşkilatınının kurucu üyesi duayen ismi Ziya Kaya’nın son günlerde sosyal medya da üst üste yaptığı paylaşımlar dikkat çekiyor. Daha önce yapmış olduğu “ Soytarı” paylaşımı ile gündem olan Kaya “ liderime söven Üç Beş Çakal” diyerek bir paylaşım yaparak yine bomba gibi gündeme düştü. Kaya’nın sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Ak Parti yeni iktidar olmuştu. Savuca mahallemiz beldeydi. Savuca’da belediye başkan aday aday oldum. Adaylık bana verilmedi. Kimseninde listesine girmedim. Partimde o dönem aday olan arkadaşı destekledim. Ak parti’de doğdum Ak Parti’de siyaseti noktalıycam. Hiç kapı kapı makam mevki koşturmadım. Parti parti de gezmedim. Kimseye de gidip boyun eğmedim ben. Ak parti kuruculardanım. Allahıma binlerce şükürler olsun. Kurduğumuz parti 20 yıldır aralıksız iktidar. Bazı arkadaşlar 3 yıl sövdü kimi 10 yıl sövdü partiye. Kimi bize takeci dedi kimi ampul patlıcak. Sizi içeri atacaklar dedi. Kimi sız şariyatimi getirceniz. Bu memlekette defolun gidin dediler. Hepsini duyduk. Her hakareti bize yaptılar. Tabi bunlar yureğimizi kalbimizi incittiler. Yıllar geçtikçe o gün sövenler hakaret edenler tek tek gelıp partinin üst kademelerinde görev aldılar. Dedim ya siyasete duruş çok önemli. Söv söv gel şimdi öve öve bitiremiyorlar. Ak partiyi teşkilati bana yazma diyorlar ama yazmasam çatlarım. Yüzüme baka baka liderime partime hakaret eden kıçı kırık üç beş çakalı alkışlıcak değilim Söke’de namemeler.”

whatsapp-image-2022-05-01-at-22-56-46.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.