Söke Belediyesi Engelli vatandaşlara büyük destek veriyor

Söke Belediyesi Engelli vatandaşlara büyük destek veriyor

Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Engelli Nakil Aracı, vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Engelli Nakil Aracı, vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Engelli veya yürüyemecek konumdaki hasta vatandaşların özellikle sağlık kuruluşlarına sevklerinde konfor sağlayan Engelli Nakil Aracı, sayesinde vatandaşlar büyük rahatlık yaşıyor.

Engelli vatandaşların ücretsiz olarak faydalandıkları hizmette 1 Ocak 2023 tarihinden bugüne bir yıllık süreçte toplam 117 engelli vatandaş, Nakil Aracı'ndan faydalandı.

Engelli Nakil Aracı; arka kısmında monte edilen asansörlü sistemle engelli vatandaşı aracın içerisine kolaylıkla bindiriyor. Araç, aynı anda iki adet tekerlekli sandalyeli engelli ve refakatçilerini taşıyabiliyor. Randevu sistemi ile çalışan Engelli Nakil Aracı hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, Söke Belediyesi’nin 444 21 93 no.lu telefon hattından ulaşarak talepte bulunabiliyor.

Her zaman tüm vatandaşların yanlarında olduklarını ancak engelli ve desteğe ihtiyaç duyan hastalar ile yaşlı vatandaşların kendileri için daha özel bir yeri olduğunu belirten Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan; “Engelli Nakil aracımızı son dönemde yenileyerek, vatandaşlarımızın daha konforlu ve rahat kullanabilecekleri bir hale getirdik. Aracımızdan yararlanan vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizleri de fazlasıyla memnun ediyor. Bu vesile ile Engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum. Onlara 'Engelsiz' bir dünya yaratmak adına çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.