SÖKE BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞA BU KEZ ZEYTİNYAĞI DESTEĞİ

SÖKE BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞA BU KEZ ZEYTİNYAĞI DESTEĞİ

Söke Belediyesi, kendisine ait arazilerde zeytin hasadı gerçekleştirdi, zeytinlerin hasat işlemi tamamlandı.

Söke Belediyesi, kendisine ait arazilerde zeytin hasadı gerçekleştirdi, zeytinlerin hasat işlemi tamamlandı. Yapılan hasattan elde edilen zeytinlerin sıkımı da yapılarak, şişelendi. Elde edilen zeytinyağları ise, dağıtımı devam eden yine Söke Belediyesi’nin üretimi olan un paketleriyle birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturuluyor.

Söke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanında bulunan zeytin ağaçlarının mahsullerini topladı. Zeytin ağaçlarından elde edilen ürün zeytinyağına dönüşerek, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini vermeye devam eden yine Söke Belediyesi’nin Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerince vatandaşlara dağıtılıyor.

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Bu yıl kendi arazilerimizde bulunan ve atıl olarak görülen zeytin ağaçlarının meyvelerinin telef olmadan kendi ekiplerimizce toplanmasına karar verdik. Zeytinlerinden elde edilen zeytinyağlarını ise yurttaşlarımızla buluşturuyoruz. Dağıtımı devam eden gıda paketleri ve yine kendi hasadımızdan elde ettiğimiz un paketleriyle birlikte zeytinyağı da dağıtıyoruz. Sosyal belediye olarak kış ayları ve zorlu ekonomik koşullarda vatandaşlarımızın refah ve mutluluğu için desteklerimiz sürüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.