SÖKE CHP İL SEÇİMLERİNDE TARİH YAZDI

SÖKE CHP İL SEÇİMLERİNDE TARİH YAZDI

CHP Aydın İl Başkanlığı'nın 38'inci olağan kongresi Aydın'ın Efeler ilçesindeki Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, olağan kongrede yapılan seçimde göreve yeniden seçildi.

CHP Aydın İl Başkanlığı'nın 38'inci olağan kongresi Aydın'ın Efeler ilçesindeki Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, olağan kongrede yapılan seçimde göreve yeniden seçildi. Söke Chp ilçe örgütü seçimlerde 2 yönetim 2 kurultay delegeliği alarak tarih yazdı.

Atatürk Spor Salonu'ndaki 38. olağan kongrenin açılışında konuşan Hikmet Saatçı, mücadelelerine devam ettiklerini söyledi.

Saatçı, "İşte bizler bugün burada dünümüze, bugünümüze ve yarınlarımıza sahip çıkıyor, hep birlikte omuz omuza yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Heyecanlıyım, gururluyum ve sizlerle burada coşkumuzu, geleceğe olan inancımızı paylaşmaktan onur ve gurur duyuyorum." dedi.

img-20231004-wa0058.jpg

ÇERÇİOĞLU “ AYDIN’A 12 MİLYAR 523 MİLYON LİRA YATIRIM YAPTIK”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da konuşmasında görevi süresince yaptıkları yatırımları anlattı. Çerçioğlu, "Aydın'da hiç kimse soğuktan üşümez, hiç kimse karnı aç yatağa girmez. Biz CHP'lilerin en başarılı olduğu konulardan biri sosyal belediyeciliktir. Biz de Aydın'da bunu en iyi yapan belediyeyiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak 4 bin 430 km yol yaptık. 4 bin 249 km hat çalışması yaptık. Aydın'a 12 milyar 523 milyon lira yatırım yaptık. CHP'liler yaptı, CHP belediyesi yaptı" diye konuştu. Çerçioğlu’nun Söke’ye yaptığı yatırımları kürsüde anlatmaya başlamasıyla Söke Chp Gençlik Kolları pankart açarak büyük bir coşku ile alkışladılar.

img-20231004-wa0059.jpg

SÖKENİN KURULTAY VE İL YÖNETİCİLERİ

CHP Aydın İl Başkanlığı'nın 38'inci olağan kongresinde Söke Chp Örgütünün tarihi başarısına sahne oldu. Yeniden göreve seçilen Hikmet Saatçi’nin il yönetimi listesinde Söke’den Dursun Akçaalan ve Söke Meyve ve Sebzeciler Oda Başkanı Ümit Coşkun yer aldı. Chp Genel Merkez Kurultay delegeliğinde ise Söke Chp İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve Söke Belediye Başkanı M. İberya Arıkan isimleri yer aldı. Söke Chp örgütü tarihi başarının ardından kongre salonunda tebrikleri kabul etti.

img-20231004-wa0065.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.