SÖKE CHP’DE SANDIKLAR DUAYENLERE EMANET

SÖKE CHP’DE SANDIKLAR DUAYENLERE EMANET

Seçime sayılı günler kalmışken Söke CHP de sandık güvenliğine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seçime sayılı günler kalmışken Söke CHP de sandık güvenliğine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yüksek Seçim Kurulu’nun resmi seçim takvimini paylaşmasıyla birlikte, Söke CHP’de de sandık güvenliğine yönelik çalışmalar hızlandı. Bu kapsamda Chp Söke İlçe Teşkilatında partinin duayenleri seçmenlerin oylarına sahip çıkmak için sürece dahil oldular.

Chp Söke İlçe Örgütünde geçtiğimiz dönemlerde önemli görevler alan Duayenler ilçe merkezine başvuru yaparak sandık ve okul sorumlusu olmak istediler. Yapılan görevlendirmelerle sandık görevlilerinin asıl ve yedek, gözlemci, okul sorumlusu, hukukçu ve bilişim sorumlularının duayen partililer tarafından oluşturuldu.

Chp Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan “ duayen parti büyüklerimizin Türkiye’nin en önemli seçiminde bizlere gelip sandık görevi istemesi sürece dahil olmaları çok büyük bir motivasyon oluşturdu. Millet ittifakının önemli ortağı olan Chp her unsuruyla sahadadır. Söke’de Sandığa giden kimse, ‘Ben oy vereceğim ve oyuma bir şey olacak’ kaygısı taşımasın. Altılı masa seçimlerde, seçim güvenliği konusunda birlikte hareket edecek. Seçimi dörde ayırırsak, seçim takvimi başlamadan önce, seçim takvimi dahilinde olan bölüm, seçim günü ve itirazlar süreci. Dört ana başlık üzerinde ele alırsak, biz henüz seçim takviminin başlamadığı dönemdeyiz. Esas hazırlığın yapılması gereken dönemdeyiz. Kadın ve gençlik kollarımız ev ziyaretlerini sürdürüyor. Bizlerde duayenlerimize ziyarette bulunup görev talepleri için teşekkür ediyor 15 Mayıs sabahında içecekleri zafer kahvelerinin fincanlarını teslim ediyoruz.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.