Söke de Açık Hava Sinema Günleri keyfi başladı

Söke de Açık Hava Sinema Günleri keyfi başladı

Söke’de dört akşam sürecek olan açık hava sinema keyfi Güllübahçe Mahallesinde “Düğün Dernek” adlı komedi filminin gösterimi ile başladı.

Söke Belediyesinin yaz aylarında geleneksel hale getirdiği açık hava sinema günleri “Düğün Dernek” adlı komedi filminin gösterimi ile başladı. Güllübahçe Mahallesinde Belediye Parkı girişinde yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Başkan Yardımcılarından Ahmet Karakaş da katıldı. Açık hava sinemasında sinema severler adeta nostalji yaşarlarken, vatandaşlar kendileri ile birlikte filmi izleyen başkanı Süleyman Toyran’a ve Söke Belediyesi’ne teşekkürler etti.
Söke’deki sinema günleri etkinliğinde 11 Ağustos Salı günü akşamı Sarıkemer Mahallesi düğün salonu bahçesinde başrollerini Büşra Pekin ve Murat Boz’un paylaştığı “Hadi İnşallah” adlı film gösterimde olacak. 12 Ağustos Çarşamba günü Bağarası Mahallesi Hürriyet İlkokulu bahçesinde Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp, yönettiği ve oynadığı “Mucize” adlı film gösterimde olacak. 13 Ağustos 2015 Perşembe günü ise Söke merkez Atatürk Şehir Parkı’nda yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı ve bu yılın en çok konuşulan filmlerinden olan “Unutursam Fısılda” adlı film Sökeli sinemaseverlerle buluşacak.
Sinemaseverleri etkinliğe davet eden Belediye Başkanı Süleyman Toyran, "İlk akşam halkımızın gösterdiği yoğun ilgi ve aldığımız olumlu yorumlar da projenin doğru noktalara temas ettiğini gösterdi. Her yaştan insana hitap eden filmler ile açık hava sinema günlerimiz 13 Ağustos Perşembe akşamına kadar devam edecek. Yaz akşamlarını nostalji sinema keyfi ile renklendirmek isteyen hemşerilerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.