SÖKE DEĞERLİ BİR BÜRORATINDAN OLDU

SÖKE DEĞERLİ BİR BÜRORATINDAN OLDU

Söke Ak Parti iç çekişmesinin sonucunda Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Turan Günen görevden alınarak Kuşadası’na gönderildi.

Sökespor Başkanı Tamer Makaraç, geçtiğimiz hafta AK Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes ve beraberindekilerin stadyumda protokol tribününe girmelerine engel olmuş ve basına düşen videolarda küfürler havada uçmuştu.

Yaşanan gelişmelerin ardından basın açıklaması yapan Makaraç, Menderes hakkında "şike" iddiasında bulunurken, Menderes ise yaptığı basın açıklaması ile Makaraç’ı yerden yere vurmuştu.

Bugün yaşanan flaş gelişme sonrası Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Turan Günen görevden alınarak Kuşadası’na gönderildi.

Ak Parti içinde yaptığımız araştırma neticesinde Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Turan Günen'in devlet terbiyesine uygun olarak siyasileri karşıladığını belirten Ak Partili bir üye “ Turan bey üzerine düşeni yapmıştır hatta İlçe başkanımıza protokolde yeriniz hazır buyurun demiştir. Yaşanan üzücü olaydan sonrasında talebini iletmiş ancak Sibel Başkan gerginlik devam etmemesi için kabul etmemiş. Partide konuşulan konu böyle. Siyasilerin birbirine olan kindarlığı değerli bir bürokratın Söke tarafından kaybına sebep oldu. Yönetim iş bilmezliğini böyle örtmeye çalışıyor. Emek, ekmek ile oynayanın siyasette yüzü gülmez. Sen önce sana küfürleri sarfedenler hakkında işlem yapsana. Devleti harekete geçiriyorsun ve hiç bir kusuru olmayan kişiye fatura kesiyorsun. Turan Gönen 'in burada bir kabahati yoktur.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.