Söke İşletme Fakültesi’nde bilişim günleri

Söke İşletme Fakültesi’nde bilişim günleri

Söke İşletme Fakültesi’nde Bilişim Günleri başladı.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi öğrencilerinden oluşan Enformasyon Topluluğu tarafından düzenlenen Bilişim Günleri’nin bu yıl 2.’si yapılıyor.

 

İki gün sürecek Bilişim Günleri etkinliğinde Makerkamp şirketinin kurucu ortağı Oğuzhan Kayar, İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çetin, Özsüt Bilişim Sistemleri Yöneticisi Engin Arabacı, OSD Bilişim Uzmanı Oğuzhan Subaşı konuşmacılar olarak yer alıyor.

 

Meslek ve dallarında etkin kişilerin davet edildiği 2. Geleneksel Bilişim Günleri’nin açılışına Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç de katılımcılar arasında yer aldı. Bilişim Günlerinin açılış konuşmasını yapan Enformasyon Topluluğu Başkanı Yavuzhan Subaşı; “Topluluk olarak Söke İşletme Fakültesi çatısı altında çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl ilki gerçekleştirilen Bilişim Günlerinin bu yıl devam etmesi ve geleneksel hale gelmesi nedeniyle çok mutluyuz. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz 3. Etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan ve destek veren başta fakülte yönetimimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz. Yaptığımız etkinlikler yapacaklarımızın göstergesidir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.