SÖKE MEYVE VE SEBZECİLER ESNAF ODA BAŞKANI ÜMİTCOŞKUN’DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA OTOPARK TEŞEKKÜRÜ

SÖKE MEYVE VE SEBZECİLER ESNAF ODA BAŞKANI ÜMİTCOŞKUN’DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA OTOPARK TEŞEKKÜRÜ

Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Oda Başkanı Ümit Coşkun, yapılacak otopark ile Çarşamba günleri kapalı pazar yerinde olan trafik sıkışıklığının azalacağını düşündüğünü belirterek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Söke İlçesi Yenicamii Mahallesi'nde bulunan Tariş'in eski arazisi üzerine yapacaklarını müjdelediği park ve otopark projesi için çalışmalar başladı. Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Oda Başkanı Ümit Coşkun, yapılacak otopark ile Çarşamba günleri kapalı pazar yerinde olan trafik sıkışıklığının azalacağını düşündüğünü belirterek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli beraberinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı çalışan mimar ve mühendisler ile birlikte Yenicami Mahallesi'nde bulunan Tariş’in 8 dönümlük eski arazisi üzerinde incelemelerde bulunarken,büyükşehir mimarları, tamamı Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarıyla yapılacak ve işletilecek olan parkın ilk projesini çizdi.
Söke'nin çehresini değiştirecek, vatandaşların keyifli zamanlar geçireceği park alanı yanında inşa edilecek olan otopark ise bölgenin trafik sıkışıklığına büyük çözüm olacak.

COŞKUN:" BU PROJE ÇARŞAMBA PAZARI GÜNÜ OLUŞAN TRAFİK SIKIŞIKLIĞINI AZALTACAK"
Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Oda Başkanı Ümit Coşkun, projeyi büyük bir seviçle karşıladıklarını belirterek, vatandaşların artık pazardan daha rahat alışveriş yapacağını ifade etti. Proje için Başkan Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür eden Başklan Coşkun,"Tariş alanına yapılacak olan otopark için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyorum. Çarşamba günleri kapalı pazar yerinde olan trafik sıkışıklığını azaltacağını düşünüyorum. Yenicami mahallesi 13 14 bin nüfusa ulaştı. Yeni cami Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarımız Çarşamba günleri araçlarını koyacakları yer bulamıyorlardı. Aynı şekilde pazara gelen Sökeli vatandaşlarımız da yaşanan trafik yoğunluğundan dolayı sıkıntı çekiyorlardı. Trafikten dolayı pazara yanaşamayan vatandaşlarımız alışverişlerini zincir marketlerden yapıyorlardı. Yaşanan trafik vatandaşlarımızı adeta zincir marketlere yönlendiriyordu. En taze sebze meyveyi uyguna alabilecekleri pazar yerimizden alışveriş edemiyordu. Vatandaşlarımız yapılacak otopark sayesinde bir çok açıdan rahat bir nefes alacak. Pazarcı esnafları olarak pazar yeri ve çevresine araç koydurmayarak vatandaşlarımızı otoparka yönlendireceğiz. Bizler için çok güzel bir proje pazarcı esnafları adına Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.