SÖKE MUHTARLAR DERNEK BAŞKANI ÇITAK "80 YILLIK SORUNLARI ÇERÇİOĞLU ÇÖZÜYOR"

SÖKE MUHTARLAR DERNEK BAŞKANI ÇITAK "80 YILLIK SORUNLARI ÇERÇİOĞLU ÇÖZÜYOR"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke’nin Beşparmak Dağları'ndan Latmos Bölgesine su hattı getirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke’nin Beşparmak Dağları'ndan Latmos Bölgesine su hattı getirdi.
Mevcut su hattının yetersiz kalması nedeniyle yıllardır bölge halkının sıkıntısı olan süreç 2016 yılında başlatıldı. Yıllarca Aydın İl Özel İdaresine gidip çare bulamayan bölge muhtarlarına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çare oldu. Kisir Mahallesi'nde atıl halde bulunan artezyenlerin faaliyete geçirilmesi ile Kisir ve Güzeltepe Mahalleleri arasında çalışma başlatıldı. Daha sonra Güzeltepe ve Karakaya arasında başlayan çalışmalar tamamlandı.
Zor doğa ve arazi koşullarında yapılan çalışamalar için bölge muhtarları; Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederlerken, Latmos bölgesinin su problemi kökünden çözülmüş oldu.
80 yıldır yapılmayanları yapan Çerçioğlu’na teşekkür eden Söke Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Çıtak “Aydın İl Özel İdaresi zamanında bir su pompası değiştirmek için bir hafta beklerdik. Her şey Özlem Başkanımız ile değişti. Topuklu Efemiz öyle bir sistem kurdu ki, ASKİ'ye bir telefon ediyoruz sorunumuz hemen gideriliyor. İl Özel İdaresi zamanını da biliyoruz şimdiki zamanı da. Yarım saatlik bir iş için bir ay uğraşırdık. Şimdi taleplerimiz hemen karşılık buluyor. Arada dağlar kadar fark var. Allah Özlem Başkandan razı olsun. Bütün köylerimizin su ve yol sorununu çözdü. Haftalarca susuz kaldığımızı biliyorum. Özlem başkan her zaman desteğini bizlere fazlasıyla hissettirdi. Sökeli muhtarlar olarak Başkan Çerçioğlu'nu çok seviyoruz ve güveniyoruz. Beşparmak Dağları'nda 40 derece sıcakta makine çalışmayan yerlerde çelik borular omuzlarda taşınıp döşeniyor. Bu halk bunu unutmaz. Halkımız hizmetlerine engel olmak isteyen kişiler hakkında yasak işlemlerimizi başlatacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.