Söke Mustafa Pamukçu Tiyatrosu Güzelçamlı'da sahne aldı

Söke Mustafa Pamukçu Tiyatrosu Güzelçamlı'da sahne aldı

Söke Mustafa Pamukçu Tiyatrosu Güzelçamlı'da sahne aldı

Söke’de her yıl başarılı oyunlar çıkarak Mustafa Pamukçu Tiyatrosu, bu kez Güzelçamlı’da sahneye çıktı.
Söke’de bu sezon iki kez sahnelenen ve yoğun izleyici kitlesi tarafından beğeni ile izlenen ‘İstanbul Efendisi’ adlı oyun Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Güzelçamlı Şubesi’nin düzenlediği etkinlikte bir kez daha sahnelendi. Güzelçamlı halkının yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyunda Sökeli tiyatro gönüllülerinin performansı yine beğeni topladı.
Müsaip Zade Celal’in kaleme aldığı, Mustafa Pamukçu’nun yönettiği ‘İstanbul Efendisi’ adlı oyunda Levent Ayhan, Hüseyin Uğur, Necla Baydemir Tuncer, Esin Özhavutçu, Özgür Yavaş, Gülşah Şaşmaz, Nail Erkol, Ufuk Güdücü, Eylem Uyar, Serkan Bala, Yağmur Çetin, Zeynep Kotan, Büşra Eda Yalım, Fatma Çelik, Elif Babacan rol alırken; ışık ve müzik Yusuf Avcı’ya emanet edildi.
Söke Mustafa Pamukçu Tiyatrosu’nu Güzelçamlı’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Güzelçamlı ADD Başkanı Erdoğan Kırdemir; sanatın öneminden bahsettiği konuşmasında, "Tiyatroya ve diğer sanat dallarına gönül veren amatör sanatçılarımızın her zaman yanlarındayız. Yönetmenimiz Mustafa Pamukçu ve oyuncu ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi. Oyunun sonunda Kırdemir ve Güzelçamlı ADD yönetimi Sökeli tiyatroculara çiçek takdim ederek kutladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.