SÖKE OKÇULUK SPOR KULÜBÜ KURULDU

SÖKE OKÇULUK SPOR KULÜBÜ KURULDU

Kuruluşunu tamamlayan ve çalışmalarına Söke Tahsin Demirtel Şehir Stadında başlayan Söke Okçuluk Spor Kulübü tanıtım amaçlı antrenman yaptı.

Okçuluk sporuna ilgi duyan herkesi davet eden Kulüp Başkanı Alparslan Küçükali, "Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu'nun teşvik ve destekleriyle kulübümüzün kuruluşunu tamamladık. Aydın İl Temsilcisi olan hocamız Ebru Aydemir ile anlaştık. Hocamız Berkenis Aydemir de gençlerimizin eğitiminde görev alacaklar. Bugün burada tanıtım amaçlı antrenman yapıyoruz. Modern okçuluk sporuna ilgi gösteren herkese kapımız açık. Önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağız. Mete Gazoz gibi gençler yetiştirmek hedefimiz. Her yaştan vatandaşlarımız müracaat edebilir. Gelen talepler doğrultusunda önümüzdeki günlerde kurs açacağız” dedi.
Gençlere çağrıda bulunan Küçükali, "Söke Okçuluk Spor Kulübü yıllar içerisinde milli takıma sporcu gönderecek ve yetiştirdiğimiz sporcuların Türkiye Şampiyonu olması, olimpiyatlarda yarışmaları hedefimiz" dedi.

whatsapp-image-2022-07-29-at-18-12-40-1.jpegwhatsapp-image-2022-07-29-at-18-12-40-2.jpegwhatsapp-image-2022-07-29-at-18-12-40.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.