SÖKE OTOGARI İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

SÖKE OTOGARI İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Özlem Çerçioğlu, geçtiğimiz aylarda Söke’ye yapılacak yeni otogarın detaylarını paylaşmıştı. Toplam 42 bin metrekarelik alanda iki katlı 3 500 metrekarelik kapalı inşaat olacağı bildirilen otogar için ihale tarihi belli oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Özlem Çerçioğlu, geçtiğimiz aylarda Söke’ye yapılacak yeni otogarın detaylarını paylaşmıştı. Toplam 42 bin metrekarelik alanda iki katlı 3 bin 500 metrekarelik kapalı inşaat olacağı bildirilen otogar için ihale tarihi belli oldu.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr adresinde yer alan ilana göre Söke otogarı için ihale yapılacak. Çerçioğlu’nun, otogarın bitmesinin ardından “Söke’de modern ve çağdaş bir otogara kavuşmuş olacak" ifadelerini kullanmıştı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yeni otogar için ihaleye çıkacağını bildirdi. Açık ihale usulü ile ihale yapılacağı bildirilirken teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. İhaleye son teklif verme tarihi 14 Kasım 2022 saat 10:30 olarak bildirildi. İhale komisyonunun toplantı yeri Aydın Büyükşehir Belediyesi İhale Komisyon Toplantı Salonu olarak bildirildi. İhale yapılmasının ardından yer teslimi sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde yapılacak. Yer tesliminin ardından 420 gün iş süresi verilecek. İlanın detayları için tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.