SÖKE ŞEHİTLER VE GAZİLER DERNEK BAŞKANI ULVİ ATMACA : “AKKENTLİ, ÖZLEM BAŞKANIMIZIN DEĞERİDİR, BİZİMDE KARDEŞİMİZDİR”

SÖKE ŞEHİTLER VE GAZİLER DERNEK BAŞKANI ULVİ ATMACA : “AKKENTLİ, ÖZLEM BAŞKANIMIZIN DEĞERİDİR, BİZİMDE KARDEŞİMİZDİR”

Söke Şehitler ve Gaziler Dernek Başkanı Ulvi Atmaca,yapılan hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Akkentli’ye teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ziyaret ettiği Söke Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Ulvi Atmaca'nın talebini bir gün sonra yerine getirmişti. Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Ulvi Atmaca, Bölge Koordinatörü Akkentli’ye teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, kendisini telefonla arayan Söke Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Ulvi Atmaca ve üyelerini ziyaret etmişti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini ileten Akkentli, dernek başkanı Ulvi Atmaca’nın park ile ilgili taleplerini alarak hemen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na aktarmıştı. Başkan Çerçioğlu, Şehit ve Gazilerden gelen talebin hemen yerine getirilmesi talimatı vermişti.

Ziyaretten 1 gün sonra Aydın Büyükşehir Ekipleri, Kemalpaşa Şehitler ve Gaziler Parkı'na kamyonlarla gelerek, özellikle talep edilen dernek binasının yanındaki atıl binayı yıktı. Parktaki düzenleme çalışmaları devam ediyor.

ATMACA: “FATİH BEY ÇOK ÇALIŞKAN VE PROFESYONEL BİR İNSAN”
Söke Şehitler ve Gaziler Dernek Başkanı Ulvi Atmaca, konuyu yakından takip eden ve çalışmaların çok kısa bir sürede başlamasına aracılık eden Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye teşekkür ederek, " Öncelikle bugüne kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden ne talep ettiysem hepsi yerine geldi. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çok taze bir örnek, geçtiğimiz gün yıkımı yapılan yer ile ilgili biz Fatih Bey ile telefon ile görüştük aynı gün yanımıza geldi, ertesi gün yıkıma başlandı. Bugün ise pırıl pırıl bir alan oldu. İnanın bu kadarını beklemiyordum. Çok harika oldu, Allah razı olsun kendisinden. Fatih Bey uzun yıllardır siyasetin içinde ve yıllardır koordinatörlük görevini görüyor. Şunu samimiyetimle söylüyorum. Fatih Bey, çok çalışkan ve profesyonel bir insan. Görev aldığı işin hakkını vererek yaptığını düşünüyorum. Benim gibi düşünen çok insan var. Bu zamana kadar Şehitler ve Gaziler Derneği’ne olan hassasiyetini gösterdi. Bir telefonumuzla hemen yanımıza geldi. Ne istediysek hemen olması için çalışmalarını yaptı. Hatta derneğimiz içindeki kütüphanemize kitapların gelmesi gerektiğini onunla da ilgileneceğini söyledi. Çok iyi biliyorum ki ilgilenecek. Söz veriyor ve verdiği sözleri tutuyor. Özlem Başkan kendisine değer veriyor. Özlem Başkanımızın değeri bizim de değerimizdi, halkın da değeridir. Uzun yıllardır Söke'ye emek harcıyor. Ben Fatih Akkentli kardeşime gerçekten çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.