SÖKE TAKSİCİ ESNAFI; "BAŞKAN ÇERÇİOĞLU 20 YILLIK  SORUNUMUZU   ÇÖZDÜ"

SÖKE TAKSİCİ ESNAFI; "BAŞKAN ÇERÇİOĞLU 20 YILLIK SORUNUMUZU ÇÖZDÜ"

Söke Taksi Esnafları, 20 yıldır beklediği Devlet Hastanesi'nin olduğu alandaki durağına kavuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli aracılığı ile taleplerini Başkan Çerçioğlu'na ileten esnaflar, aynı hafta içinde duraklarına kavuştu. Taksi Esnafı , talepleri ile hemen ilgilenen Başkan Özlem Çerçioğlu'na, Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.


Söke Taksi Esnafları, 23 yıldır devam eden mahkeme sürecini kazanmalarına rağmen devlet hastanesi önündeki duraklarına bir türlü kavuşamamıştı. Sağlık Bakanlığı'nın, İl Özel İdaresi'nin, Milli Emlak'ın yıllardır yapamadığını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 1 hafta bile geçmeden çözüme kavuşturdu. Taksi esnafı, durak taleplerini bir kez de Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye anlattı.Akkentli, durumu hemen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na iletti. Başkan Çerçioğlu, esnafların 20 yıldır beklediği talimatı verdi ve durak için yer gösterilmesini istedi.
Talebin iletilmesinin üzerinden daha 1 hafta geçmeden Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan alanda yer gösterildi ve durak yerine monte edildi.

SÖKE TAKSİ ESNAFLARI:"FATİH BEY TALEBİMİZİ İLETTİ, 1 HAFTA GEÇMEDEN ÖZLEM BAŞKANIMIZ YERİMİZİ GÖSTERDİ"
Söke Taksi Esnafları, durakları için bu kadar kısa sürede yer gösterilmesinin ve monte edilmesinin mutluluğunu yaşıyor. Esnaflar adına konuşan Çağlar Kum, 20 yıldır başlarını sokacak bir yer için mücadele ettiklerini belirterek, sorunlarını çözüme kavuşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkürlerini iletti. Taksi esnafı Kum, " 20 yıldır çözülemeyen konuyu Özlem Başkanımız aynı hafta içinde çözdü. Allah razı olsun. Evimize bir lokma ekmek götürüyorsak Özlem Başkanımız sayesindedir. Özlem Başkanımızın bizlere bir telefon kadar yakın ve sürekli yanımızda olduğunu hissetmek çok güzel bir duygu. Vatandaşlarına bu kadar yakın olan ve talepleri bu kadar hızlı yerine getiren Başkanımız olduğu için çok mutluyuz. Başarılarının devamını diliyoruz, desteklerimiz hep Özlem Başkanımızla. Türkiye’de hangi şoför esnafı istediği an Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşüyor. Sıkıntılarını iletiyor. Biz görüşüyoruz, derdimizi iletiyoruz. Çözüm anında oluyor. Buradan Fatih Bey'e de çok teşekkür ediyorum yıllardır Özlem Başkanımızla beraber halkımıza hizmet ediyor. Özlem Başkan kendisine güveniyor, değer veriyor. Halka hizmet etme bilinciyle işini çok iyi yapıyor. Bu süreçte de kendisinin çok emeği var. Söke’mizin evladı her zaman yanımızda Kendisine de tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.