SÖKE VOLEYBOL TAKIMINDAN BAŞKAN TUNCEL'E TEŞEKKÜR

SÖKE VOLEYBOL TAKIMINDAN BAŞKAN TUNCEL'E TEŞEKKÜR

Söke’nin başarılı voleybolcu kızları, teknik heyeti ile birlikte şampiyonluk ve başarı sevincini Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ile paylaştı.

Söke Voleybol Spor Kulübü’nün midi kız takımı Nisan ayı başında 11 takımın katıldığı ligde 10 maçı set vermeden kazanmış, Aydın il şampiyonu olmuştu. Söke ve Aydın’ın gururu olan Söke Voleybol midi kız takımı sporcuları takım antrenörleri Mutlu Yıldırım ve Uğur Lakutoğlu ile birlikte, Başkan Tuncel’i makamında ziyaret etti. Kupaları ile birlikte Başkanlık makamına gelen Söke’nin başarılı voleybolcuları sevinçlerini paylaşmanın yanında verdiği desteklerden dolayı Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e teşekkürlerini de ilettiler.

Geçmişinde başarılı voleybol kariyeri de bulunan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; filede başarıları ile adlarından söz ettiren ve ilçenin gururu olan Söke Voleybol takımı sporcu ve teknik heyetini kutladı, başarılarının devamını diledi.

Hedefledikleri başarıda yollarına devam ettiklerini belirten Söke Voleybol Spor Kulübü antrenörü Mutlu Yıldırım; “Her zaman yanımızda olan Başkanımız Levent Tuncel’e teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.