Söke'de 4 dalda açılan kursların eserleri görücüye çıktı

Söke'de 4 dalda açılan kursların eserleri görücüye çıktı

Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan mis mum yapımı, ahşap boyama, ev aksesuarları, ebru sanatı ve takı tasarım dallarındaki kursların sergisi açıldı.

Söke Belediyesi kurs salonlarında açılan serginin açılış törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Mücahit Tamer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saim Korkut başta olmak üzere çok sayıda davetli ve kursiyerler katıldı.
İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer yaptığı konuşmada kurslarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere, kursların gerçekleşmesinde öncü olan Söke Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’ne teşekkür etti. Düzenlenen kursların kursiyer ve açılan branşlar anlamında çok ciddi rakamlara ulaştığını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, sergi açılışına katılan herkese teşekkür etti.
Yapılan konuşmaların ardından açılışı yapılan sergi gezildi. Selma Güvenir, Evrim Deniz, Teslime Karagöz, Mustafa Aygün’ün eğitmenliğini yaptığı mis mum yapımı, ahşap boyama, ev aksesuarları, ebru sanatı ve takı tasarım kurslarının eserleri beğeni topladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.