Söke’de aşılama başladı

Söke’de aşılama başladı

Söke’de aşılama başladı

Ger­çek Ga­ze­te­si
Sağ­lık Ba­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan 5 bin 500 doz­luk aşı­la­rın Ay­dın İl Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü"ne gön­de­ril­me­si­nin ar­dın­dan Ay­dın il mer­ke­zin­den son­ra Sö­ke"de de aşı­la­ma­lar baş­la­dı.
Sö­ke"de sağ­lık per­so­ne­li­ne ya­pıl­ma­ya baş­lan­dı. Sö­ke"de ilk do­muz gri­bi aşı­la­ma­sı Fe­hi­me Fa­ik Ko­ca­göz Dev­let Has­ta­ne­si"nde baş­lar­ken; ilk aşı­yı da Has­ta­ne Baş­he­ki­mi Ateş­li ve Bu­la­şı­cı Has­ta­lık­lar Uz­ma­nı Dr. Ka­sım Çe­tin ol­du.
Sö­ke Dev­let Has­ta­ne­si"nde dok­tor ve sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­na aşı ya­pı­lır­ken; Sö­ke"de­ki tüm sağ­lık ku­rum­la­rın­da per­so­ne­le do­muz gri­bi aşı­sı­nın ya­pı­la­ca­ğı be­lir­til­di. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.