SÖKE'DE FİLM HEYECANI

SÖKE'DE FİLM HEYECANI

SÖKE'DE FİLM HEYECANI

Gerçek Gazetesi
Çağan Irmak"ın senaryo yazarı ve yönetmen olarak imza attığı filmin Girit"te başlayan çekimleri Gökçeada, Milas"tan sonra önümüzdeki günlerde Söke"de devam edilecek.
MOST Production ve Ay Yapım"ın yapımcılığını üstlendiği, son dönemin başarılı yönetmeni Çağan Irmak"ın senarist ve yönetmen olarak imzasını atacağı “Dedemin İnsanları” isimli filmde, Çetin Tekindor, Hümeyra, Zafer Algöz, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Ezgi Mola, Mehmet Ali Kaptanlar, Sacide Taşaner, Ünal Silver, Ushan Çakır, Serkan Genç, Yiğit Arı ve Durukan Çelikkaya rol alıyor.
Çağan Irmak"ın dedesinin yaşam öyküsünden kurgulayıp senaryosunu yazdığı film, küçük bir kasabada yaşayan 10 yaşında bir çocuk ve dedesi aracılığıyla, bir ailenin ve bir ülkenin geçirdiği büyük değişimi anlatıyor. Önümüzdeki günlerde Girit"te başlayacak olan çekimler Gökçeada, Milas, Söke, Bodrum ve Muğla"da devam edecek. Çekimlerin temmuz ayı sonunda tamamlanması, filmin kasım ayında da izleyiciyle buluşması planlanırken, Söke"deki çekimler için seçilen mekânlardan eski tarihi Hacı Halil Paşa Halk Kütüphanesi, eski belediye binasına dönüştürülürken, çevresindeki evlerde o dönemleri yansıtacak mekânlar haline geti riliyor.
Kütüphane çevresinde yapılacak çekimler nedeniyle 17-18-19 Haziran"da kütüphane çevresindeki Derman, Kocaçeşme, Müftü, Bahçe Sokak bağlantıları trafiğe ka patılacak. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.