SÖKE’DE PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

SÖKE’DE PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

Söke’de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Söke Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen programa yoğun katılım gözlendi.

Söke’de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Söke Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen programa yoğun katılım gözlendi.

haberici-1.jpg

Bayramlaşma programının ilk bölümü Söke Belediyesi'nin işlettiği Lima Kafe'de yapıldı.

haberici-5.jpg

Buradaki programa Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Salih Devrim, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke CHP İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, Chp Aydın İl Başkan Yardımcısı Dursun Akçaalan, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez,CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır, Chp Söke Kadın Kolları İlçe Başkanı Aylin Altındiş, MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, Söke Ziraat Odası Başkanı ve Pamukçular Muhtarı Mustafa Tanyeri, muhtarlar, STK ve Esnaf Odaları başkanları, çok sayıda davetli ve vatandaşlar birbirleri ile bayramlaştı.

haberici-2.jpg

Bayramlaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, "Bayram demek sevgi demek, kardeşlik demek, saygı demek, hoşgörü demek bizde bu anlamda İlçe protokolü olarak, değerli mesai arkadaşlarımızın, farklı kurumlarda bir biçilmiş rolü var. Ama insani olarak dostane duygularla her zaman birbirimizin yanındayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah bir daha böyle bir büyük afetler yaşamayız. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

haberici-3.jpg

Daha sonra ilçe protokolü TAYEM'de bulunan depremzede vatandaşları ziyaret ettiler.

haberici-6.jpg

Burada sohbet ettikten sonra protokol itfaiye, Söke Girişinde bulunan uygulama noktası, Huzur evi, Söke Lisesi Misafirhanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

haberici-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.