Söke’den Keloğlan geçti

Söke’den Keloğlan geçti

Söke’den Keloğlan geçti


█Gerçek Gazetesi
Geçtiğimiz günlerde çektiği kısa tanıtım filmiyle Çine köftesini tüm dünyaya tanıtan Aydınlı amatör Yönetmen Harun Kızılarslan, şimdi de Aydın suyunu tanıtmak için harekete geçti.
"Keloğlan ve Biricik Antik Kentlerde" isimle suyu tanıtmayı hedefleyen Kızılarslan, geçtiğimiz Pazar günü Söke"nin dünyaca ünlü "Piriene" antik kentinde yeni reklam filmini çekti.
Oyuncu kadrosu; KELOĞLAN: TEVFİK ERDEDE, BİCİRİK: ÖZGÜR ÇÖRTÜKÇÜ, ZEYBEKUS: COŞKUN KEMER, HÜRREMUS: MEDİHA ALDEMİR, ALAÇİÇEKUS: İSMAİL ALAÇİÇEK, ALİNDA: ECE YENTÜR - ESMA GEMİCİOĞLU, ALABANDA: EMİNE YENTÜR - MEŞKURE AKÇAY, HABERUS: HARUN KIZILARSLAN, MANYAKUS: TOGAY ÜNLÜ, KAYRAKUS: ALİ GENÇLİ"den oluşan ekibin teknik çalışmaları, Harun Kızılarslan yönetiminde, kameraman Emrah Yavuz, Bayram Demir, Ses kayıt Anıl Günaygün, Dublaj Burak Aras, Jenerik Müziği Yıldırım Yıldızdoğan, jenerik müziği, Efetkt Yasin Kaya tarafından gerçekleştirilirken reklam filminin sanat yönetmenliğini Casting Ege Söke Ajans yönetmeni Ali Gençli tarafından yapıldı.
İlk çektiği "Red Kit ve Daltonlar Çine Köftesi 1" isimli reklam filmiyle sosyal medyada tıklanma rekorları kırarak Çine köftesini tanıtan Amatör Yönetmen Harun Kızılarslan, bu kez de Aydın suyunu tanıttıktan sonra sırada başka tanıtım filmlerinin projeleri olduğunu belirtti. “Şırlan Suyu"nun sponsorluğunda yapılan olan bu film 3 Ekim"de sosyal medya aracılığıyla gösterilecek olan filmin halk kahramanı ise Keloğlan ve Biricik olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.