SÖKE’Lİ SPOR ADAMI OSMAN ATEŞ ENKAZDAN YARALI OLARAK KURTARILDI

SÖKE’Lİ SPOR ADAMI OSMAN ATEŞ ENKAZDAN YARALI OLARAK KURTARILDI

Spor Bilimcisi ve Atletik Performans Antrenörü Söke’li Osman Ateş,Hatayda meydana gelen depremde eşi ve bebekleri ile yıkılan konutlarının enkazı altında kaldı.

Atakaş Hatayspor da Teknik direktör Volkan Demirel’in teknik ekibinde yer alan Spor Bilimcisi ve Atletik Performans Antrenörü Söke’li Osman Ateş,Hatayda meydana gelen depremde eşi ve bebekleri ile yıkılan konutlarının enkazı altında kaldı.

Sezon başında Atakaş Hatayspor ile anlaşan Volkan Demirel2in teknik ekibinde yer alan Sökeli spor adamı Osman Ateş pazartesi sabaha karşı meydana gelen depremde Hatay'da ailesi ile kalmakta olduğu rezidansı depremde yıkılması ile eşi Arzum ve bebekleri Leyla ile birlikte enkaz altında kaldı. Yapılan kurtarma çalışmalarında yaralı olarak kurtarılan genç spor adamı eşi ve kızı ile yapılan ilk tedavilerinin ardından Osmaniye Devlet Hastanesine sevk edildiler. Köprücük kemiği kırık olduğu anlaşılan ve vücudunun muhtelif yerlerinde ezikler olan Söke li genç spor adamı Osman Ateş ve kaburgalarında kırıklar tespit edilen eşi Arzum Ateş teknik direktör Volkan Demirel’in tarafından özel ambulansla Ankara Gazi Hastanesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.