SÖKELİLER SALDIRYA UĞRAYAN BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE SAHİP ÇIKTI

SÖKELİLER SALDIRYA UĞRAYAN BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE SAHİP ÇIKTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi karşıtı yapılan yayınlara hem yorumcu olarak hem sponsor olarak destek veren Hüseyin Kaya'nın Söke Albayrak Caddesi'nde görev yapan Büyükşehir UKOME ekiplerine yaptığı saldırıya tepkiler çığ gibi büyüdü.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin, sosyal medya hesabından yaptığı kınama ve geçmiş olsun paylaşımının altına yorum yapan vatandaşlar olayı kınadı.

Son günlerde Davutlar Sevgi Plajı Barınağı Sorumlularının, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne karşı yaptığı yayınların sponsorluğunda ve engelli, kanser hastası Müjgen Tunçay’ın mallarını kendi üstlerine geçirme olayında adı geçen Hüseyin Kaya'nın son yaptığı "pes" dedirtti ve büyük tepki almasına neden oldu.
İnsan canını hiçe sayarak, Söke Albayrak Caddesi'nde halka hizmet etmek için var gücü ile çalışan Büyükşehir UKOME ekiplerine saldıran Kaya'ya sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü

VATANDAŞLARDAN TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ
Saldırı sonrası haberlere yorum yapan vatandaşlarda olayı kınadı. Vatandaşlar, yaptıkları yorumlarda, "Yapılmış olan hain saldırıyı kınıyoruz. İnşallah hak ettiği cezayı alır. Meyve veren ağaç taşlanır. Bu zamanda iktidara muhalefet olan bir partinin belediyesi ve o belediyede işçi olmak çok zor. Göreceğimiz güzel günler yaklaştıkça bu tür saldırılar daha çok görülür. Ustaları ne ki, çıraklar ne olsun. Emeğiyle, alın teriyle, ekmeğini kazanmak için vatandaşımıza hizmet eden emekçi kardeşimize geçmiş olsun. Bu çerçevede halka hizmet için görevinin başında olan kişilere darp uygulayan kim olursa olsun tarihe gömülecektir. UKOME personeli İsmail Hanaylı'ya çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyoruz. Kendisinin arkasındayız" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.