SÖKE'NİN GURURU OLDU

SÖKE'NİN GURURU OLDU

Aslen Sökeli olan ve Celal Bayar Üniversitesi Kültür Spor Kulübü Antrenörlüğü görevini başarı ile sürdüren Harun Çelik'in çalıştırdığı Arın Pekönür ve Eylül Naz Aygör Portekiz’de düzenlenen 12-14 yaş grubu çiftler kategorisinde Dünya şampiyonu oldu.

Aslen Sökeli olan ve Celal Bayar Üniversitesi Kültür Spor Kulübü Antrenörlüğü görevini başarı ile sürdüren Harun Çelik'in çalıştırdığı Manisa Celâl Bayar Üniversitesi Kültür ve Spor Kulübü'nün Aerobik jimnastik te başarılı sporcuları Arın Pekönür ve Eylül Naz Aygör Portekiz’de düzenlenen 12-14 yaş grubu çiftler kategorisinde Dünya şampiyonu oldu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nde çalışan Zafer Çelik'in oğlu olan Celal Bayar Üniversitesi Kültür Spor Kulübü Antrenörü Harun Çelik tarafından Dünya şampiyonasına hazırlanan Arın Pekönür ve Eylül Naz Aygör isimli milli sporcular 10-12 Haziran tarihlerinde Portekiz’deki 10th World Age Group yarışmalarında yarıştı. Pekönür ve Aygör 12-14 yaş grubu çiftler kategorisinde gösterileri ile tam puan alarak Dünya şampiyonu oldular. Günün sonunda birincilik kürsüne çıkan Pekönür ve Aygör ülkemizin Milli Marşını söyletmeyi başardılar. Antrenör Harun Çelik'in de büyük mutluluk yaşadığı yarışmada gelen şampiyonluk başta ailesi olmak üzere Söke ve Aydınlılara da büyük gurur yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.