SÖKE'NİN HİZMET ALMASINI İSTEMEYEN ALÇAKLAR -1-

SÖKE'NİN HİZMET ALMASINI İSTEMEYEN ALÇAKLAR -1-

Bir süredir sosyal medya üzerinde sahte ve fake hesap açıp, namuslu ve onurlu insanlara saldıran bir şebeke oluştu.

Bir süredir sosyal medya üzerinde sahte ve fake hesap açıp, namuslu ve onurlu insanlara saldıran bir şebeke oluştu.
Yalan, iftira, hakaret ve küfür içerikli paylaşımlarla itibarsızlaştırmaya yönelik saldırılar yapılıyor.
İtibar suikasti yapan bu şebekede ne ararsanız var.
Kısa aralıklarla ve fetovari taktiklerle yapılan bu saldırılar 14 Haziran 2023 tarihinden itibaren daha da arttı
Neden peki?
14 Haziran 2023 itibariyle bu saldırılar neden artış göstermiş olabilir?
Aynı gün fake hesap açılıp; onlarca iftira, yalan, hakaret, küfür içerikli paylaşımlarla saldırıya neden başlandı?
Alçakça saldırıların nedenlerini tek tek anlatayım.
Bilindiği gibi, Söke Belediye Başkanı merhum Levent Tuncel rahatsızlığı dolayısıyla görevine istediği şartlarda devam edemiyordu. Bu nedenle Söke Belediyesi de Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyum yakalayamamıştı. Söke halkı bu konudan şikayetçiydi ancak bu üzücü durum dahi bazı AKP'li siyasetçilerin işine geliyordu. Önceki dönem milletvekili Metin Yavuz’un Belediye Başkanı Tuncel ile sık sık telefonda görüştüğü ve görevine devam etmesi yönünde telkinler verdiği konuşuluyordu. Tam da o günlerde Başkan Tuncel’in mahkeme kararı ile Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde kurula girmesi gerekmişti. Başkan Tuncel konuşamıyor, yürüyemiyor, günlük bakımını kendisi yerine getiremiyordu. Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Yönetimine geldiği tahmin edilen talimatla ve Kuruldan Başkan Tuncel'e sağlam raporu verildi. İş göremez durumda olduğu halde verilen iş görebilir raporu rezaletin belgesiydi. Başkan Tuncel ve Söke'ye kötülüğün göstergesiydi. Başkan Tuncel'in görevden el çektirilmesi yönündeki mahkeme de böylece düşmüştü.
Gelin görün ki, Başkan Tuncel bir gün sonra yani kendisine sağlam raporu verildikten saatler sonra rahatsızlandı hatta komaya girdi ve yoğun bakıma alındı. Kendisine sağlam raporu verilen Söke Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde tedavisine başlandı.
Ne kadar üzücü değil mi?
Siyasi geleceklerini düşünenlerin devreye girmesiyle, hasta olan bir insana "sağlıklı ve iş görebilir" şeklinde rapor verilmiş olması düşündürücü.
Başkan Tuncel ogünden sonra bir daha Söke Belediye'sine gelemedi. Çeşitli hastanelerde tedavisi devam etse de sağlığına kavuşamadı ve vefat etti.
Başkan Tuncel’e sağlam raporu verenler, verilmesi için telkinde bulunanlar ve siyasi ikbal uğruna evinde istirahat etmesini engelleyen şebekenin tüm üyeleri Allah katında bunun vebalini çekeceklerdir.
Şebekenin rahatsızlığı ise Başkan Tuncel’in vefat olayıyla başladı.
DEVAM EDECEK...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.