SÖKE’NİN ÖZLEMİ’NDEN SÖKE’YE YAKIŞAN TURİZM YOLU

SÖKE’NİN ÖZLEMİ’NDEN SÖKE’YE YAKIŞAN TURİZM YOLU

ydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile Söke İlçesi’nde bulunan küçük, sakin, huzur dolu Doğanbey Köyü ile Doğanbey’in en batı ucundaki Karina arasındaki yolda genişletme ve dolgu çalışması başlattı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke’deki yatırımlarına hergün bir yenisini ekliyor. En son Boynak Suyu ile ilgili projenin faaliyete geçirildiği Söke’de bu kez de turizm yolu olarak da bilinen yaklaşık 10 kilometrelik Doğanbey-Karina Yolu’nda turizm hareketliliğinin başlamasına sayılı günler kala genişletme ve dolgu çalışması başladı. Ekipler yol çalışmasının yanında kenarlardaki kurumuş otlarında temizliğini yapıyor.
SARIKURT:”ÖZLEM BAŞKANIMIZ YAPICAM DEDİYSE O İŞ BİTMİŞTİR”
Söke için önemli bir konumda olan yolda yapılan çalışmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Doğanbey Mahalle Muhtarı Serdar Sarıkurt, yolun tam da istedikleri gibi olduğunu söyledi. Sarıkurt, “ Burası turizm için çok önemli olan yaklaşık 10 kilometrelik bir yol. Biliyorsunuz korona sürecinden sonra buraya çok sayıda ziyaretçi gelmeye başladı. Biz de bu yüzden hem yol kenarındaki kurumuş otların alınması hem de gelen ziyaretçilerin rahat ve güvenli ulaşım sağlanması için yolun genişletilip,  gerekli görülen yerlerin doldurulması konusunda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na talepte bulunduk. Sağolsun Özlem Başkanımız anında ekipleri gönderdi. Şu anda tam istediğimiz gibi bir yol oluyor.Bir şeyi yaparız demekle,  yapmak arasında dağlar kadar fark var. Bu konuda Özlem Başkan yapıcam dediği herşeyi şu ana kadar hiç vakit geçirmeden yaptı . Bu konuda çok memnunuz. Bizim Doğanbey Köyü’müze böyle güzel hizmetler verdiği  için kendisine ve emeği geçen herkese şahsım ve köy halkım adına çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.