SÖKESPOR BUGÜN YENİLENİYOR

SÖKESPOR BUGÜN YENİLENİYOR

BAŞKAN KEMAL SAYIN: KULÜBÜMÜZE TÜM SÖKELİ SPOR SEVERLERİN SAHİP ÇIKMALARINI BEKLİYORUZ

Arif AKÇAY
Gerçek Gazetesi

Aydın Birinci Amatör Süper Ligi'nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkmayı hedefleyen Sökespor'un geçtiğimiz Cumartesi günü yapılması planlanan Olağanüstü Kongresi, çoğunluk sağlanamayınca 22 Kasım Cumartesi gününe ertelendi.
Sökespor Kulüp Başkanı Kemal Sayın, önümüzdeki cumartesi günü saat: 14.00'de Sökespor Tahsin Demirtel Spor Tesisleri'nde çoğunluk aranmaksızın yapılacak kongreye tüm kulüp üyelerini davet ederken, sporsever Sökelilerin kulübe sahip çıkmaları gerektiğini belirtti. 
PAHALI VE YÜKSEK BİR BÜTÇEMİZ YOK
Bu sezon Birinci A matör Süper Ligi'nde şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Kulüp Başkanı Kemal Sayın, "Geçtiğimiz sezon 380 bin lira gibi bir bütçesi olan kulübümüzün bu sezon sonuna kadar 250 bin liralık bütçesi bulunmakta. Görüldüğü gibi öyle yüksek bir bütçemiz yok. Bu nedenle Sökeli tüm sporseverlerimizin kulübümüze sahip çıkmalarını bekliyoruz. Söke'de birçok büyük firma olmasına rağmen, bugüne kadar hiçbirinden bir kuruş yardım göremedik. Buna rağmen bazı küçük ve orta dereceli esnaflarımız ve kuruluşlarımız Kulübümüze sahip çıkarak katkıda bulundular. Kulübüm ve tüm yöneticilerimiz adına bu kişi ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum, ancak verilen bu maddi destekler yetersizdir. Biz, tüm Sökeli sporseverlerin kulübümüze maddi ve manevi yönden desteklerini bekliyoruz" dedi.
Tesislerin baştan aşağı bakımdan geçirildiğini belirten Başkan Kemal Sayın, "Kulübümüzün bütçesi kısıtlı olduğu için yıllardır bakımsızlıktan çürümeye başlayan tesis binamızı cebimden 40 bin lira civarında bir harcama yaparak bakımdan geçirdik. Tesislerimize sıfırdan kalorifer sistemi ve kameralı kontrol sistemine kavuştururken, mutfak yenilendi, tüm tesise laminet parke döşetirken, tüm kapı ve pencereleri yenileyip, binamızı boyatarak restorasyonu tamamladık. Sağolsun bazı sporseverler kulübümüze destek veriyor ama verilen bu destek yeterli değil. Biz ilçemizde bulunan büyük firmaların da kulübümüze destek vermelerini bekliyoruz. Bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkacağımıza inancımız tam. Bu nedenle tüm sporseverlerin Sökespor'umuza maddi ve manevi yönden desteklerini istiyorum. bu hafta cumartesi günü yapılacak kongremize tüm üyele rimizi ve sporseverleri davet ediyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.