SÖNÜK GEÇEN BAYRAMLAŞMA SONRASINDA İSTİFA GÖNDERMESİ

SÖNÜK GEÇEN BAYRAMLAŞMA SONRASINDA İSTİFA GÖNDERMESİ

Adaylığı engellenen Pınar'ın sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

AK Parti Söke İlçe Teşkilatının 2020 yılında gerçekleşen İlçe Kongresinde Başkan Adayı olan ancak Aydın Milletvekili Metin Yavuz'un müdahalesi ve ayak oyunlarıyla Divan Başkanlığı tarafından adaylığı kabul edilmeyen Muharrem Pınar sosyal medya hesabından yaptığı iki paylaşımla dikkat çekti.

MENDERES'E İSTİFA MESAJI VERDİ
Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes'e siyasi mesajla istifa göndermesinde bulunan Muharrem Pınar'ın "inanmıyorsan başaramazsın. Başaramıyorsan işgalcisin. İşgal ediyorsan vebal taşıyorsundur. Lütfen…" şeklindeki paylaşımı dikkat çekti.

"YÖNETEMİYORSUNUZ" DENİLDİ
İlçe Başkan Adaylığı engellenen Pınar'ın ikinci paylaşımında "ele geçirmek kolay, önemli olan marifetli olup yönetebilmektir" göndermesine gelen bir yorumda "İnanmadıkları için kendileri bir başına kaldırlar. Teşkilatta küstürmedikleri kişi kalmadı. Etrafında kimseler yok. Devlet kurumlarına işe aldıkları çocukları zorla kendi etraflarında gezdiriyorlar. Ak Parti siyaseti gönül işidir. Kalp işidir. İşgal ettikleri koltukları derhal bırakmaları lazım" ifadelerine yer verildi.

BAYRAMLAŞMAYA 25 KİŞİ KATILDI
Söke İlçe Teşkilatında gerçekleşen ve yaklaşık 25 kişinin katılım sağladığı bayramlaşmanın sönük geçmesi, 6 bin üyesi bulunan Söke AK Parti'de gelinen tükenmişliği gözler önüne serdi.
İlçe Teşkilatında gerçekleşen iftar yemeğinde de benzer durum yaşanmış ve az sayıda partili katılım sağlamıştı.
Metin Yavuz'un yazlık komşusu olduğu için İlçe Başkanı yapılan Sibel Menderes'in kocası Bilhan Menderes'in gölge başkan olduğu Söke Ak Parti her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor.

kullan-1.jpgkullan-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.