‘SOSYAL GİRİŞİMCİLİĞİ GELİŞTİRMEK İÇİN YENİLİKÇİ YAKLAŞIM’ PROJESİ İSTANBUL NETWORKİNG TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

‘SOSYAL GİRİŞİMCİLİĞİ GELİŞTİRMEK İÇİN YENİLİKÇİ YAKLAŞIM’ PROJESİ İSTANBUL NETWORKİNG TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aydın Genç İş İnsanları Derneği’nin AB ve Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğunun Desteklenmesi Hibe Programı- VI (CSD-VI) kapsamında ‘Sosyal Girişimciliği Geliştirmek İçin Yenilikçi Yaklaşım’ semineri yapıldı.

Aydın Genç İş İnsanları Derneği’nin AB ve Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğunun Desteklenmesi Hibe Programı- VI (CSD-VI) kapsamında sosyal girişimcilik projesi başarılı bulunarak yürütülen ‘Sosyal Girişimciliği Geliştirmek İçin Yenilikçi Yaklaşım’ (Innovative Approach for Developing Social Entrepreneurship) projesinin İstanbul Networking Toplantısı gerçekleşti.
Postane İstanbul’da gerçekleşen açılış faaliyetine AYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Çakır, proje ortakları (AGİKAD) Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Senem BİRCAN, Proje ortaklarından Hollanda’dan International Labour Association (ILA) Sefer DEMİRCİ ve Isveç’den Integration for All ( IFALL) Necmettin Meletli katıldı. Sosyal Etki ve Yenilikçi Eğitim Derneğinden (SOYED) Yaşar YILMAZ ve Fethi ATALAR, TABIT Kurucusu Tülin AKIN ile Ar-Ge Müdürü Orhan Kurt, Aydın Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinatörü Reyhan GÜLPINAR ve çeşitli kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Programda, Merve Kavas – YEKPARE moderatörlüğünde Genar ERSOY– MİKADO, Tülin AKIN –TABIT ve Evren AYDOĞAN – İhtiyaç Haritası / IDEMA tarafından bir panel gerçekleştirerek ilgili katılımcılar sosyal girişimcilik konusundaki deneyimlerini ve çalışma alanlarını aktarmışlardır.

Etkinlik katılımcıların değerlendirmeleri ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.