SÜRÜCÜLER KARAYOLLARINA SESLENDİ: “YETER ARTIK KÖPRÜLÜ KAVŞAK ALT GEÇİT İSTİYORUZ ”

SÜRÜCÜLER KARAYOLLARINA SESLENDİ: “YETER ARTIK KÖPRÜLÜ KAVŞAK ALT GEÇİT İSTİYORUZ ”

Kuşadası, Didim gibi birçok turistik beldeye geçişte kullanılan Söke OSB Kavşağı’nda çile bitmiyor. Her yıl yaz aylarında yaşanan trafik yoğunluğu gösteriyor ki ne kavşak ne de yol bu yükü artık kaldıramıyor.

Ağır tonajlı araçlar nedeni ile daha da yoğunlaşan trafik yüzünden sürücüler, 8 saatlik yoldan gelip 1 saatte bu kavşağı geçemiyor. Yoğunluk yüzünden art arda kazaların da yaşanması sürücülere veryansın ettirirken, konunun muhatabı kurumları göreve davet ediyor. Sürücüler, ”Yeter artık karayolları buraya köprülü kavşak mı yapacak alt geçit mi yapacak ne yapacaksa yapsın çile bu çile ” dediler.

Söke'de gün içerisinde binlerce aracın geçtiği Söke OSB Kavşağı'nda oluşan yoğun trafik sürücüleri isyan ettiriyor. Yaz aylarının yaşandığı bugünlerde geçtiğimiz bayram günleri birlikte iyice artan trafik yoğunluğu adeta kilitlenme noktasına geliyor. Söke Organize Sanayi Bölgesi’nin tamamen faaliyete geçmesi ile ağır tonajlı araçlarda aynı yolu kullandığı için artık yoğunluğu kaldıramaz hale geldi. Kazaları da beraberinde getiren yoğunluk sürücülere zor saatler yaşatıyor.
SÜRÜCÜLER:”KARAYOLLARI VATANDAŞLARI MAĞDUR EDİYOR”
Tatile giderken sürekli kullandıkları yolda yaşanan yoğunluğun OSB’nin faaliyete geçmesi ile birlikte artık dayanılmaz boyutlara ulaştığını belirten sürücüler, “Her yıl bu yoğunluk kat be kat artıyor. Ama karayolları bir çözüm üretmiyor Koca bir yılın stresini atmak için tatile gidiyorsunuz, 8 saatlik yolu bitiriyoruz, kavşağa geliyoruz 1 saatte bu yolu geçemiyoruz. Söke OSB, Kuşadası, Muğla, Didim ve birçok turizm yerlerinin bağlantı noktası olan kavşak artık bu yoğunluğu taşıyamıyor. Ağır tonajlı araçlar ile birlikte kazalarda arttı. Can güvenliğimizde yok. ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.