TANER: BAŞKANLIKTAN İSTİFA ETMESİNİ BEKLERDİK

TANER: BAŞKANLIKTAN İSTİFA ETMESİNİ BEKLERDİK

İYİ parti il başkanı Recep Taner bir basın açıklaması yayınladı.

Başkan Taner'in açıklaması şöyle:

Ekonomik olarak yaşadığımız bu zorlu süreçte ağır zam yükü altında ezilen vatandaşlarımızın durumu ortadayken, doymak bilmez yandaş kartellerin Akbelen gibi nice doğa harikalarında yaptığı akıl almaz katliamlara engel olamazken, Milli Eğitim Okullarına göz göre göre ‘’Değerler Eğitimi’’ adı altında garabet molla zihniyetini meşrulaştırmak için, kimin güdümünde olduğu belli olmayan cemaat kuran kurslarından sözüm ona din görevlisi atanırken ve dahi önlenemez göç dalgası içinde ülkemizin demografik yapısı günden güne değiştirilip, tüm kritik üretim tesisleri arap ülkelerine peşkeş çekilirken, gündemi böylesi farazi bir durumla meşgul ettiğimiz için tüm halkımızdan ÖZÜR DİLERİZ!

11 Temmuz da kendisi ile yaptığımız görüşmede Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yaşadığı sorunların çözümü konusunda mutabakata vararak görev devamlılığı sözüne istinaden, 2024 yerel seçimlerinde adayımızın yeniden Aytekin KAYA olduğunu SÖZ NAMUSTUR düşüncesiyle basın mensupları önünde tüm halkımıza açıklamıştık.

Ancak;

25 Temmuz da yapmış olduğu kamuoyu açıklaması ile duyurmuş olduğu istifasında görülüyor ki, temel sebep alınamayan hizmet değilmiş.

Sayın KAYA’dan en basit siyasi etik doğrultusunda 2024 yerel seçimlerine kadar BAĞIMSIZ olarak göreve devam etmesini ya da CESARET EDEBİLİYORSA Başkanlıktan istifa etmesini beklerdik.

Kişinin karakterini güvenilirliği, samimiyeti ve inandırıcılığı oluşturur. Kendisine yakıştırarak yapmış olduğu hamle sonrası vatandaşın gözünde İNANDIRICILIĞI ve DÜRÜSTLÜĞÜ ZERRE KADAR BİLE KALMAMIŞTIR!

Sayın KAYA’nın muhalefet kanadında seçildiği siyasi oluşumdan U dönüşü yaparak geçiş yaptığı AKP ile nasıl aynı çatı altında çalışabileceği konusu kafalarda soru işaretidir.

Seçmeninden helallik istemiş midir?

Millet İttifakı adayı olduğu için oy veren İncirliova Halkına ne cevap verecektir?

Kız ve erkek öğrencilere ayrı derslikler açılmasına sıcak bakan bir kesimin yobaz zihniyeti ile nasıl ortak bir payda da buluşabilecektir?

Kaldı ki Cumhuriyet değerleri bu kadar baltalanırken bu rantçı, yağmacı ve Cumhuriyet düşmanı düzenin değirmenine su taşımanın neresi İncirliova’ya hizmettir?

Ez cümle;

Bizler görevi süresince kendisine verdiğimiz desteğin iç rahatlığı ve önce vatan şiarıyla 2024 yerel seçimlerine odaklanarak çalışmalarımıza devam ederken, AKP saflarına geçen her iki Belediye Başkanını AKP adayı olarak karşımızda görmeyi sabırsızlıkla beklemekteyiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Recep TANER

İYİ PARTİ AYDIN İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.