Taner "Özrünüz kabahatinizden beter!"

Taner "Özrünüz kabahatinizden beter!"

İyi Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, AKP Hükümetini eleştirdi.

İyi Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, AKP Hükümetini eleştirdi.
Recep Taner "Kamuoyuna Duyurumuzdur!" başlığıyla yaptığı paylaşımda; "Özrünüz kabahatinizden beter!
Sözüm ona çözdüğünüzü iddia ettiğiniz barınma problemleri görüyoruz ki, yurt olmaktan ziyade ölüm kamplarına dönüşmeye başladı" dedi.

Recep Taner açıklamasında; "Sağlıksız şartlarda sunduğunuz ve asla sofranıza koymaya layık görmediğiniz yemeklere mecbur bıraktığınız gençlerimizi şimdi de yandaş taşeron firmalarınıza yaptırdığınız binaları yurt diye dayatarak, ağır ekonomik şartlar altında ezilen ve ev kiralayamayacak durumda olan çocuklarımıza ölümü gösterip sıtmaya mı razı ediyorsunuz?
Aylardır asansör ile ilgili şikayetlerini dile getiren ve dün akşam yaşanan kaza sonrası hakkını arayan kardeşlerimize yurt görevlinizin ‘o zaman merdiven kullanın' demesi ne kadar abesle iştigalse, bir ilin en büyük mülki amirinin de ‘15 kişilik asansöre 16 kişi binmişler, 15 kişi hafif yaralı, 1 kişi öldü’ demesi o kadar abesle iştigaldir.
Çocuklarımız, kardeşlerimiz arkadaşlarımız birer sayıdan ibaret değildir.
Devletlerin temel görevi vatandaşının refah ortamında ve güvenli bir şekilde yaşamasını sağlamaksa, bu temel görev devleti temsilen hükümet görevlilerinindir.
Kolluk kuvvetlerinizi hakkını arayan ve bu ülkenin geleceği olan kardeşlerimizi derdest etmeye hazır vaziyette görevlendirmek yerine, su götürmez bir şekilde ihmallerin söz konusu olduğu kyk yurduna, sorumluların acilen bulunması için görevlendirin.
Bizler, sorumluların bulunması dışında hiçbir amaç gütmeden, ZEREN’in Kardeşleri, arkadaşları, ağbileri, ablaları olarak konunun takipçisi olacağımıza ve unutturmayacağımıza söz veriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.