Taraftarlardan baklavalı destek

Taraftarlardan baklavalı destek

Taraftarlardan baklavalı destek

El Hacii beğenildi
Ümit SAĞDIÇ
Gerçek Gazetesi
Önce grubunda şampiyonluk daha sonra da terfi maçlarında başarılı olup 3. Lig’e çıkma mücadelesi veren Sökesporlu futbolculara taraftarlardan destek geldi.
Dünkü idmanı izlemeye gelen taraftarlar yanlarında getirdikleri bir tepsi baklavayı Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal'a teslim ederek başarı dilediler.
Hasan Tezcan, Kenan Sarızeybek, İsmail Aydıner ve beraberinde bir grup taraftarların jesti karşısında mutlu olduklarını söyleyen Antrenör Kerrar Kolcu, "Taraftarlarımızı yanımızda görmek bizi sevindiriyor. Başarı gelecekse bunu hep birlikte sağlayabiliriz. Sökespor camiası başarıya kilitlendi. Taraftarlarımızın idman maçına tatlı getirmeleri ve yanımızda olduklarını göstermeleri futbolcularımızı da olumlu yönde etkiliyor" dedi.
EL HACİİ BEĞENİLDİ

Senegal’in Satlouls takımında forma giyen ve denenmek üzere Sökesporlu futbolcularla birlikte idmanlara çıkarılan El Hacii Saliov Seck, dünkü çift kale idman maçında son kez Antrenör Kerrar Kolcu tarafından izlendi. Kendisine verilen şansı iyi değerlendiren El Hacii Saliov Seck, idman sonunda Sökespor Klüp Başkanı Sebahattin Candal ile ayaküstü kısa bir görüşme yaptı.
Görüşlerini aldığımız Sebahattin Candal, “El Hacii iyi bir futbolcu. Kendisi ile anlaşmak isteriz, ancak öncelikle kendisini Türkiye’ye getiren şirketin yetkilileri ile anlaşma sağlamamız gerekiyor. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum