TARİŞ BAŞKANI İSMAİL ÖZER’DEN KÜFÜR İTİRAFI

TARİŞ BAŞKANI İSMAİL ÖZER’DEN KÜFÜR İTİRAFI

Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer, ahlaksızca paylaşımlar yapan Hüseyin Akan isimli Facebook hesabının kendisi tarafından yönetildiğini itiraf etti ve "Hüseyin Akan benim" dedi.

Gerçek Gazetesi / Durmuş Tuna
Söke Tariş Pamuk Kooperatifi çalışanı Hüseyin Akan'ın yaklaşık bir yıldır Facebook hesabından yaptığı ahlak dışı paylaşımların Kooperatif Başkanı İsmail Özer tarafından yapıldığının öğrenilmesi tepki çekmeye devam ediyor.

İSMAİL ÖZER: HÜSEYİN AKAN BENİM
İsmail Özer'in husumet duyduğu kişi, kurum ve kuruluş yöneticilerine yönelik Hüseyin Akan isimli Facebook kullanıcısı tarafından sarf edilen hakaret, iftira ve küfür içerikli paylaşımlara itiraf geldi.
YouTube düşen ses kaydında İsmail Özer'den Hüseyin Akan itirafı geldi.
Ses kaydında, "Hüseyin Akan benim. Hüseyin Akan hesabından mesajları ben attım. Hüseyin Akan'ı arıyormuşsunuz, Hüseyin Akan'ı aramayın, beni bulun. Hüseyin Akan benim" dediği görülüyor.

İSMAİL ÖZER'İN SES KAYDINDA MEYDAN OKUDUĞU GÖRÜLDÜ
Hüseyin Akan isimli Facebook hesabı İsmail Özer tarafından kullanıldığı öğrenilmiş ve CHP'den ihracı gündeme gelmişti. Disipline sevk edilen İsmail Özer ihraç edileceğini anda CHP üyeliğinden istifa etmişti. İsmail Özer CHP'nin kayıtlı üyesi olduğu halde ahlaksızca paylaşımlar yaptığı Hüseyin Akan isimli Facebook hesabı hakkında yasal süreç başlatılması üzerine paniğe kapılarak yaptığı bir telefon görüşmesinde meydan okuduğu görüldü. Suçluluk psikolojisiyle "Hüseyin Akan'ı aramayın, gelin beni bulun" şeklinde meydan okuduğu görülen İsmail Özer'in bir anlık öfkeyle kendisini deşifre ettiği ses kaydı kumpas olarak değerlendirildi.

CHP'Lİ YÖNETİCİLERE YÖNELİK AHLAKSIZCA KÜFÜRLER NEDENİYLE YASAL SÜREÇ BAŞLATILIYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl ve Söke İlçe Yöneticileri, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli olmak üzere bir çok kişinin aile bireylerine varana kadar ahlaksızca küfürler sarf edilen ve İsmail Özer tarafından kullanılan Hüseyin Akan Facebook hesabı hakkında hukuki süreç başlatıldı. Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer ile Kooperatifte işçi olarak çalışan Hüseyin Akan için önümüzdeki günlerde zorlu bir yargılama süreci başlayacak.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE SAVAŞ AÇMIŞTI
Söke Tariş Pamuk Kooperatifinde yaşanan peşkeş niteliğindeki arsa satışı ve organik pamuk sahteciliği iddiaları basında haber olması üzerine gündem değiştirme çabasına giren İsmail Özer, Aydın Büyükşehir Belediyesine adeta savaş açmıştı. İsmail Özer gündem değiştirmek için başkanı olduğu Kooperatifte işçi olarak çalışan Hüseyin Akan'ın Facebook hesabını kullanması ve suçunu itiraf etmesi akıl tutulması olarak değerlendirildi.

AYDIN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SİBER SUÇLAR MASASI ARAŞTIRIYOR
İsmail Özer'in bir anlık öfkeyle yaptığı "Hüseyin Akan benim. İnsanların şerefine, onuruna, annelerine, eşlerine, çocuklarına ahlaksızca küfürleri yapan Hüseyin Akan isimli Facebook hesabı benim" itirafı üzerine Aydın Emniyet Müdürlüğünün harekete geçtiği öğrenildi. Siber suçlarla mücadele masası tarafından Facebook hesabı incelemeye alındığı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.