TARİŞ İLE BİR SORUNUMUZ YOK

TARİŞ İLE BİR SORUNUMUZ YOK

Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli Tariş Başkanı İsmail Özer’in Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yapmış olduğu açıklamalara cevap verdi.

Akkentli yapmış olduğu açıklamada “ Tariş Kurumumuz, Üyelerimiz ile bir sorunumuz yoktur. İsmail Özer hakkında hukuki işlem başlattık” dedi

Alkollü araç kullanmaktan, organik pamuk usulsüzlüğü başka şahısların üzerine sayfa açıp Sosyal medyada hakaret ve iftira yorumları yazdığı basında yer alan İsmail Özer savcılığa şikayet edilince konuyu yine Aydın Büyükşehir Belediyesine ve TARİŞ’e getirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli “ Bazı basın yayın organlarında çıkan haberleri Aydın Büyükşehir Belediyesi, CHP ve Büyükşehir yetkililerini sorumlu tutup sahte sitler üzerinden bizlere saldırdığını itiraf eden İsmail Özer hakkında hukuki işlem başlattık. İsmail Özer basın kuruluşları ile yaşadığı şahsi olaylardan kendisini sorgulamak yerine başkalarını sorumlu tutması zaten içide bulunduğu durumu özetlemiş. Kendisini Aydın Büyükşehir Belediyesi kurumsal ve bizler şahsi olarak adli makamlara şikayet edince hemen konuyu TARİŞ’e getiriyor. İftira ve hakaret yaparken TARİŞ’in kurumsal kimliği yok ama deşifre olunca var.

Bizim Tariş ve hiç bir üyesi ile sorunumuz yoktur. Memurları çalışanları ortak çiftçileri ile bir sorunumuz yoktur. Lakin İsmail Özer ile ilgili hukuki süreçler başlamıştır hem şahsi olarak hem CHP Örgütümüz olarak hemde Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak konunun sıkı takipçisi olacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.