TAŞ ÜZERİNE TAŞ MI KOYDUNUZ SİZ!

TAŞ ÜZERİNE TAŞ MI KOYDUNUZ SİZ!

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklaması yaptı. Dinç açıklamasında AKP’nin Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki'ye yüklendi.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç'in yazılı basın açıklaması şöyle:

AKP’nin Genel Başkan Yardımcısı 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Millet İttifakı’nın kendisine tattırdığı o mağlubiyeti unutamamış, aklından çıkaramamış.

Çıkaramamış olacak ki; iş yapacağına, icraat yapacağına gelip Aydın’da, Aydın’ı kötüleyebilecek cesareti, cüreti kendisinde buluyor.

Bak Sayın Özhaseki, AKP hükümeti olarak sizin bu şehirde söz verip, yapmadıklarınızı size söyleyeyim. Sizin gibiler bu şehre geldi gitti, geldi gitti 20 yılın sonunda Aydınlıya kala kala sizden ekonomik kriz kaldı.

Bakın neler mi yapmadınız;

Organize Hayvancılık Bölgesi dediniz tık yok, havalimanı dediniz planör dışında bir şey indiğini gören yok, Sümer Üniversitesi dediniz ADÜ’yü bile gerilettiniz…

Çift hat demiryolu dediniz, elimizdekinin bakımını yapsanız dua edecek millet. Güllük Demiryolu dediniz ortada projesi bile yok. Karayolları 12 köprülü kavşak yapacak dediniz, gözümüz yolda birisine başlasanız millet kurban kesecek… Daha sayayım mı Özhaseki?

Hariçten gazele benzemez bu işler, o yanındakiler anlatmıyordur belki verdiğiniz sözleri, benden dinle sen! PTT Müdürlüğü’nü yıktınız siz bu şehrin, yerinde moloz yığını yıllardır duruyor. Aydın Adliyesi yılan hikâyesine döndü! Aydın Emniyeti sayenizde kirada oturuyor. Ama bu şehirde Aydın Büyükşehir Belediyesi, ne söz verdiyse yaptı; tek tek bitirdi, tıkır tıkır çalıştı. AKP’nin engellemelerine rağmen çalışıyor, çalışmaya da devam edecek.

Bu şehir AKP belediyeciliğini de gördü. Rahmetli belediye başkanı nasıl AKP’den kaçacağını bilemedi… Nazilli’de sizin şu meşhur AKP belediyeciliğini yıllar evvel gördü, sonuç hüsran! Taş üzerine taş mı koydunuz siz? Millet bütün bunlar yetmezmiş gibi yarı aç yarı tok geziyor… Yerel seçim dönemi 11 bakan yolladınız bu şehre, her biri birer tuğlayla gelseydi kötü bir kulübe dahi inşa ederdiniz, o bile yok yahu!

Neyse Özhaseki güle güle geldin güle güle git. 20 yılın sonunda çiftçi bitik, esnaf perişan, memur ayın ortasını bulamıyor… Siz gidin de bunlara kafa yorun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.