TEMA KURULUŞU’NUN 30. YILINDA 7 BÖLGEDE 7 ORMAN KURUYOR

TEMA KURULUŞU’NUN 30. YILINDA 7 BÖLGEDE 7 ORMAN KURUYOR

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir yazılı bir açıklama yaptı.

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir'in yazılı açıklaması şöyle:

“TEMA Vakfı “Türkiye Çöl Olmasın” sloganı çıktığı yolculuğunda 30. Yılına ulaştı. Bugün Türkiye’nin 81 ilinde TEMA Vakfı bağışçıları sayesinde oluşturulan en az bir orman bulunuyor.1992’den bugüne kadar yaklaşık 27 bin futbol sahası büyüklüğü alanda 22,3 milyon fidanı toprakla buluşturduk. 22 bin futbol sahası büyüklüğünde bir alanda 700 milyon meşe palamudu ektik. Bugüne kadar 312 kırsal kalkınma, koruma ve ağaçlandırma projesi gerçekleştirdik.Yetmez. Halkımızın desteği ile daha çok çalışarak, TEMA Vakfı’nın kuruluşunun 30 yılında Güzel Vatanımızın 7 bölgesinde 7 Orman oluşturacağız.

Herkesi Umut Yeşerten Şarkılar – 3. Aralık Cumartesi. Saat 21.00/NTV TEMA Vakfı 30. Yıl Özel Yayını’nı izlemeye ve FİDAN yazıp, 3464'e SMS göndererek ülkemizin 7 bölgesinde oluşturulacak TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları‘na destek olmaya davet ediyoruz. #TEMA30YAŞINDA

1 SMS 30 TL????

"TEMA Vakfı Kuruluşunun 30. Yılında Vatanımızın 7 Bölgesinde 7 Orman Kuruyor" başlığını taşıyan basın bültenini, etkinliğe ait fotoğrafları yayın organınız, gazeteniz aracılığıyla okurlarınızla, haber ajansları ile paylaşmanızı rica eder, sağlık dileklerimi, selam ve sevgilerimi iletirim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.