TEMA VAKFI AYDIN İL TEMSİLCİSİ FİDAN BAĞIŞI SERTİFİKALARINI TÖRENLE VERDİ

TEMA VAKFI AYDIN İL TEMSİLCİSİ FİDAN BAĞIŞI SERTİFİKALARINI TÖRENLE VERDİ

Efeler – Fitnat Nihat Azizler İlkokulu Yönetici, öğretmen ve çalışanlarına TEMA Vakfı Fidan Bağış Sertifikaları verildi.

Efeler – Fitnat Nihat Azizler İlkokulu Bahçesinde yapılan; öğrencilerin, sınıf annelerinin, okul aile birliği üyelerinin, öğretmenlerin ve velilerin katıldığı törende, TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet ÖZDEMİR yaptığı konuşmasında;” Ülkemizdeki yeşil dokunun genişlemesine katkı sağlamak, atmosferdeki sıcaklığın artması neticesinde küresel iklim değişikliğinin yaratacağı olumsuzlukların, toprak erozyonunun önüne geçmek, sağlıklı ve mutlu bir geleceğe katkı sunmak için Okul Müdürümüz Sayın Zafer ARAS, Okul – Aile Birliği ve öğrenci velilerinin katkılarıyla her bir çalışan adına yapılan beşer fidan bağışı çok değerlidir. Nehirlerimiz, derelerimiz ve pınarlarımızın kurumasını önlemek, temiz bir hava solumak için mevcut orman varlıklarımız korunmalı, seferberlik halinde fidan dikilmelidir. Efeler- Fitnat Nihat Azizler İlkokulu Okul Müdürü, Okul Aile Birliği, Sınıf Anneleri, öğrenci velileri ve koordinasyonu sağlayan Sayın Gülay ÖZDEMİR’in katkılarıyla gerçekleştirilen fidan bağışı, doğamız ve sürdürülebilir sağlıklı bir çevrede yaşama umudumuzu güçlendirmektedir. Bu örnek davranışın diğer okul ve kurumlarımızda yaygınlaşacağını umut ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. TEMA Vakfı Efeler İlçe Sorumlusu Sayın Ayşen AYCAN’ın ve TEMA Vakfı Aydın ekibinin selanlarını, başarı dileklerini iletti.

Okul Müdür Sayın Zafer ARAS konuşmasında; TEMA Vakfı’na, TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Sayın Mehmet ÖZDEMİR’e, Okul Aile Birliğine, Öğrenci velilerine, koordinasyonu sağlayan öğretmen Sayın Gülay ÖZDEMİR’e teşekkür ederek, yaşadığımız çevre adına örnek çalışmaları öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte yapamaya devam edeceklerini söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür etti.

Okulun tüm çalışanlarının adına düzenlenmiş fidan Bağışı Sertifikaları; TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet ÖZDEMİR, Okul Müdürü Sayın Zafer ARAS, TEMA Vakfı okul Temsilcisi Gülay ÖZDEMİR, Sınıf Anneleri ile birlikte okulun öğretmenleri, yöneticileri ve personeline verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.