TOPUKLU EFE, PENÇE-KİLİT OPERASYONUNDA ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZ İÇIN LOKMA DÖKTÜRDÜ

TOPUKLU EFE, PENÇE-KİLİT OPERASYONUNDA ŞEHİT DÜŞEN ASKERLERİMİZ İÇIN LOKMA DÖKTÜRDÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen askerlerimiz şehitlerimiz için lokma hayrı yaptı. Vatandaşlar yapılan hayra büyük ilgi gösterirken, duyarlılığından dolayı Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

AYBA Ekipleri tarafından Söke Çarşamba Pazarı'nda gerçekleştirilen lokma hayrına Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Tahsin Kocaman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma dağıtımında uzun kuyruklar oluştu. lokmadan alan vatandaşlar kahraman şehitler için dua ettiler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, lokma hayrına katılan vatandaşlarla yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti.

BAŞKAN ATMACA:"ÖZLEM BAŞKANIMIZA ŞEHİT AİLELERİ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM"
Söke Şehitler ve Gaziler Dernek Başkanı Ulvi Atmaca, düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklama da terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda şehit düşen kahraman askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi. Başkan Atmaca, "Bu gün Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız şehitlerimiz için lokma hayrı yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu güne kadar şehitlerimiz gazilerimiz ve onların hatıralarına hep hassas davrandı sayın başkanımız. Türkiye'nin neresinde olursa olsun şehitlerimiz için yapılan hayır, yardım, anma ne olursa olsun bizleri çok mutlu ediyor. Buradan bir kez daha böyle günlerde şehitlerimizin anısına hassasiyet ile yaklaşan hayırlar yapan Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.