TOPUKLU EFE SİVAS'TA

TOPUKLU EFE SİVAS'TA

Sivas’ta düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı kapsamında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, esnafları ziyaret etti.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un başkanlığında 13. kez yapılacak olan CHP Belediye Başkanları Çalıştayı bugün Sivas'ta başladı. Çalıştay kapsamında çeşitli illerden gelen il, ilçe, belde Belediye Başkanları, Milletvekilleri, PM Üyeleri Sivas esnafını ziyaret etti. Kentin birçok noktasında ziyarette bulunan heyet esnafın sorunlarını dinledi. Ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanlarından biri de ‘Topuklu Efe’ olarak da anılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu oldu. Sirer Caddesinde esnaf ziyareti yapan Başkan Çerçioğlu, samimi sohbetiyle esnafların dertlerine ortak oldu.

“Sivas çok önemli bir kent’’

Başkan Özlem Çerçioğlu, “Tüm Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları olarak 2 gün Sivas’tayız. Tüm esnafımızı dolaşıyoruz, dertlerini dinliyoruz. Gerçekten esnaflarda içeride kimse yok tüm esnaf böyle. Esnaf bu durumdan üzüntülü hem vatandaş üzüntülü. Alım gücü oldukça düştü. Enflasyon oranları malum. Böyle sıkıntılı bir süreç içinde gördük. Aydın’da böyle, Sivas’ta böyle İzmir’de böyle. Türkiye’nin 81 vilayeti bu şekilde. Bugün esnafımızı ziyaret ediyoruz bizde. Gerçekten Sivas çok önemli bir kent. Sivas’ı da çok beğendik, dolaştık, geziyoruz. Ben tüm Sivaslılara buradan sevgilerimi saygılarımı iletiyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.