TOPUKLU EFE, SÖKE’DE 180 MİLYONLUK DEV PROJEYE İMZA ATIYOR

TOPUKLU EFE, SÖKE’DE 180 MİLYONLUK DEV PROJEYE İMZA ATIYOR

Söke’ye yatırımlarına ara vermeden devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Savuca Yenidoğan Kanalizasyon Hattı ve Sazlı Mahallesi Kanalizasyon Terfi Hattı için düğmeye bastı.

Söke’ye yatırımlarına ara vermeden devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Savuca Yenidoğan Kanalizasyon Hattı ve Sazlı Mahallesi Kanalizasyon Terfi Hattı için düğmeye bastı. 1 ay içinde başlanacak olan ve bölge halkının 25 yıldır beklediği 180 milyonluk projenin yer teslimi yapıldı.


Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun Söke'nin Savuca-Yenidoğan-Sazlı Mahallelerinin kanalizasyon sorununa neşter vuracağı projede yer teslimi yapıldı.

ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç, ASKİ Yatırım İnşaat Daire Başkanı Çağrı Çaylak, Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ASKİ mühendisleri, Müteahhit firma yetkilileri, başlayacak kanalizasyon altyapı projesinin başlayacağı bölgede incelemelerde bulundular.


AKKENTLİ: "ÖZLEM BAŞKANIMIZ 25 YILDIR VATANDAŞLARIMIZIN HASRETLE BEKLEDİĞİ BİR PROJEYE DAHA İMZA ATIYOR"
Konu ile ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile Söke’ye yenir proje daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Akkentli, " Bugün Söke’mizin Savuca, Yenidoğan, Sazlı ve Hisartepe Bölgesi’nin Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Altyapısının yer teslimini yapıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun Söke’miz için çok önem verdiği bir projeydi. Yaklaşık 180 Milyon TL'lik bir yatırım var. 68 km bir hat yapılacak. 1136 adet muayene bacası, 2027 adette Parsel Bağlantısı yapılacak. 3 adet terfi merkezi olacak. Ayrıca 930 metre yağmursuyu hattı da yapılacak. Bu projeyle birlikte çok yakında otopark ve garaj inşaatlarımız da başlayacak. Ama en önemli projemiz bu altyapı projemiz. Savuca, Yenidoğan ve Özbey'in kanalizasyon sorunu ortadan kalkıyor. 2017 yılında beri büyük uğraş verdiğimiz bir proje. Sayın Başkanımızın bu konuyu çözün talimatı verdikten sonra ASKİ Genel Müdürümüzün çok emeği var. ASKİ Genel Müdürümüz Hakan Olgaç'a Söke’miz adına çok teşekkür ediyorum. 5 yılın sonunda bugün yüklenici firmaya yer teslimini yapıyoruz. Hem Yenidoğan halkına Hem Savuca Halkına Hem Sazlı Halkına Hem de Yenikent Hisartepe Bölgesinde oturan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Yaklaşık 400 gün sonra kanalizasyona kavuşacaklar. 25 yıldır vatandaşlarımızın hasretle beklediği bir projeydi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu göreve geldiğinin 3. Yılında çalışmalarına başladı ve bugün neticelendi. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun Söke’mize hediyesi hayırlı uğurlu olsun. "dedi.

ASKİ GENEL MÜDÜRÜ OLGAÇ: “ÇOK DAHA GÜZEL BİR SÖKE İÇİN DURMADAN ÇALIMAYA DEVAM EDİYORUZ”
ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç da , Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile çok büyük bir projenin daha yer teslimi için bir araya geldiklerini belirterek, proje tamamlandığında bölge halkının kanalizasyon sorunu yaşamayacağını ifade etti. Olgaç; "Devir süresi 400 gün. Yoğun bir çalışma olacak. 3-4 ekiple başlanacak. 3 adet terfi merkezimiz var. Fatih Beyin de belirttiği gibi çok büyük bir proje. Yaklaşık 180 Milyon TL'lik bir yatırım. Hayırlı uğurlu olsun. Arıtma tesisi ile ilgili projelerimiz devam ediyor. Proje bitiminde ihale süreçleri başlayacak. Özlem Başkanımızın önderliğinde çok daha güzel bir Söke için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. "dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.