TOPUKLU EFE'DEN GÜNEYYAKA MAHALLESİ’NDE MUHARREM ORUCU İFTARI

TOPUKLU EFE'DEN GÜNEYYAKA MAHALLESİ’NDE MUHARREM ORUCU İFTARI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmadı. Alevi vatandaşları unutmayan Başkan Çerçioğlu, Muharrem Ayı dolayısıyla Söke'nin Güneyyaka Mahallesi'nde iftar yemeği verdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla her yıl düzenlenen Muharrem Ayı iftar programları bu yıl da devam ediyor.
Hz. Muhammed'in ve Ehl-i Beyt' e duyulan sevginin nişanesiyle Allah'a şükür ve senalarını ifade etmek amacıyla 12 Ehl-i Beyt imamına ithafen 12 gün oruç tutulan Muharrem ayı dolayısıyla alevi vatandaşların yaşadığı Söke'nin Güneyyaka Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.
İftar yemeğin Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu temsilen Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Abdurrahman Arslan katıldı. Yemeğe mahalle halkıda yoğun ilgi gösterdi.
Bereketli iftar sofralarında oruçlarını açan Güneyyakalı vatandaşlar, her yıl olduğu gibi bu yılda kurulan iftar sofrası için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Abdurrahman Arslan, iftar yemeği öncesi vatandaşlara seslendi. Arslan, konuşmasına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun selam ve saygılarını ileterek başladı. Daire Başkanı Arslan, " Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun selam, sevgi ve muhabbetlerini getirdim. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle burada sizlerle bereketli iftar sofranızı paylaşmaya geldik. Varsa talepleriniz istekleriniz dinlemeye geldik. Tutuğunuz oruçların kabul olması dileğiyle. Afiyet olsun." dedi.
Günün anlam ve önemine değinen Muhtarlar Dernek Başkanı ve Güneyyaka Mahallesi Muhtarı Ali Çıtak, bu yılda Muharrem Ayında iftar yemeği vererek, alevi vatandaşların yanında olan Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Çıtak, " Özlem Başkanımız her sene olduğu gibi bu yılda Muharrem Orucu için mahallemizde iftar yemeği verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Her zaman halkın yanında ve halkın hassasiyetini gözeterek hizmetlerine devam ediyor. Biz her zaman onun yanındayız kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.